Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Makarony zapečené se sýrem a rajčaty
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
pomazánka - z krůtího masa
Kuře v sáčku
Letní pokušení: Malinové muffiny
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Čokoládové sušenky (Chocolate Chip…
Pařížské řezy ....Danča
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami