Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Cuketové matesy II.
Neskutečně žravé kuře
Výborná chlebíčková pomazánka
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Lehký těstovinový salát s cherry…
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Zapečené müsli II.
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…
Vanilková bábovka z tvarohu
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros