Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Brokolicová polévka II.
Borůvkové muffiny
Vepřové nudličky na žampionech
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Vepřová kýta se sušenými rajčaty
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Větrníky na plech - karamelové řezy
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…