Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Žabinec vodníka Česílka
Jiříkův biskupský chlebíček
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Závitky s cibulovou náplní
Banánová espuma v čokoládové…
Čínská dýně
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Houbovo-smetanová krkovička
Buřty na pivě
Cukety plněné mletým masem
Meruňkové knedlíky - kynuté
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rýžový nákyp s meruňkami
Zapečené brambory s masem a smetanou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem