Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Rajčatový salát s mozzarellou a…
Výborný kuskus
Celerový salát s jablkem
Vařený krém do cukroví a řezů
Maxi palačinka
Italská pomazánka
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Kuřecí kari maso s cuketou
Zaječí paštika s cibulkou
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Rybízový koláč jako od babičky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry