Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Zakázaná buchta
Škvarková pomazánka III.
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a…
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Bramborové špalíčky
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou