Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Kynuté lívance mojí babičky
Pečený losos
Domácí kečup
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Mandlový dort
Prdelačka z jelítka - jíšková
Růžičky z listového těsta
Jogurtový koláč z třeného těsta s…
Kotlety v omáčce s hlívou
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki