• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Boršč
Napište svůj komentář k receptu

Boršč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 50
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boršč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g hovězí maso
    • 200
      g vepřové maso
    • 300
      g kořenová zelenina
    • 300
      g kysané zelí nebo sterilované
    • 200
      g červená řepa
    • ocet
    • bobkový list
    • pepř celý několik kuliček
    • nové koření několik kuliček
    • 100
      g párky
    • 1
      šálek zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Hovězí maso nakrájíme na malé kostky a vložíme do dvou litrů studené vody. Vaříme do poloměka, pak přidáme na kostičky nakrájené vepřové maso.
2
Zeleninu očistíme, nakrájíme na nudličky a přidáme k téměř měkkému masu. Po chvíli přidáme nadrobno nakrájené zelí a nakrájenou červenou řepu. Vše dovaříme doměka.
3
V malém množství vody povaříme koření a vlijeme do polévky. Nakonec přidáme na plátky nakrájený párek.
4
Při podávání podle chuti okyselíme a přidáme lžíci kysané smetany.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boršč s jehněčím masem

Boršč s jehněčím masem

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

Polský velikonoční bílý boršč

Polský velikonoční bílý boršč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dahlia05 | 6. 7. 2018 11:57

    ;)

  • pokoraz | 15. 8. 2017 16:31

    :) mně tam ten párek docela sedí, chuťově to ozvláštní, to anebo kus klobásy...:-)

  • Pepa | 31. 10. 2015 12:43

    Bože, proč párek (klobása) do boršče??? Vždyť tam máte to maso :-P Ještě bych přida kousek uzeného 8-)

  • katkak | 31. 8. 2014 10:00

    místo párku klobása a malilinko zahustit a je to mňamka :-)

  • krysečka | 3. 1. 2014 19:56

    Dobručké,ale ten párek,to je úlet... O:-)

  • Kittinan | 16. 7. 2013 03:41

    Now that's sutelb! Great to hear from you. http://ticdfey.com [url=http://pbhmwddquc.com]pbhmwddquc[/url] [link=http://ikznlyo.com]ikznlyo[/link]

  • ja | 14. 7. 2013 21:21

    1300 gr surovin na dva litry vody a ridke? Vzdyt v tom musi lzice stat. :-!

  • friendlyforever | 14. 7. 2013 19:54

    Celkem dobré, akorát dost řídké, nepomohla ani zakysaná smetana. Příště asi ještě zahustím jíškou. Párek jsem vynechala, podle mě se tam také nehodí.

  • Shivani | 14. 7. 2013 15:05

    Super jazzed about getting that kn-ohwow.

  • Qvido | 18. 4. 2013 10:24

    Zase nepřesnost v zadání ingrediencí: zelí kysané nebo sterilované - to se přece nevylučuje, může to být jedno a totéž, kysané zelí je buď čerstvě vykvašené nebo sterilované (ve sklenici nebo v zataveném sáčku), ta druhá varianta je asi míněno zelí m a r i n o v a n é (je také sterilované ve sklenici.

  • Frantová | 30. 1. 2013 16:32

    Je výborný, ale párky nedoporučuji přidávat, to pak už není boršč :-(

  • Tymián
    Tymián | 28. 10. 2012 18:40

    :-! Boršč vařím na každého Silvestra a dávám tam ješťě uzená maso a klobásku místo párku 8-)

  • Janaso | 19. 3. 2011 20:13

    Moc dobrý.

  • petr | 25. 2. 2011 13:21

    Výborný boršč vaří na Nové louce - Šámalova chata.

  • J.Tereza | 26. 12. 2010 15:06

    Do boršču napatria párky.

  • Kateřina Pátková | 23. 12. 2010 11:44

    Naprosto ženiální

  • Jitka Šlamborova | 14. 5. 2010 14:18

    taky ho varim uz dlouho je to dobra polevka ja zeleninu prazim na oleji a taky nekdo pridava uzene maso a brambory ja maso krajim az kdyz je meke vyvar zcedim abych mela jistotu ze tam nebude zadna kost vyvar je nejlepsi od kosti to kazdy vi jinak polevka je dobra varim ji dost casto

  • Adela Balgova | 22. 1. 2010 08:58

    Je tam toho zbytečně moc a nesedí ani množství. Ve finále to byla skoro omáčka. Půlku jsem z toho vyndala. Nakonec byl Boršč vynikající a pravá chuť, kterou si vybavuju z dětství. Díky!

  • Gábina H | 16. 4. 2009 16:08

    Zadejte si zde do vyhledávače "boršč" a vyjede vám 28 receptů, je tu také Polský boršč, který je bez masa.

  • Kateřina Papežová | 16. 4. 2009 15:23

    Prosím vás, nevíte náhodou, jak se dělá polský boršč, bez masa, jen z řepy a se smetanou? Můj nastávající je polák, chtěla bych se to naučit. Díky.

  • Robert JuršŤák | 9. 4. 2009 11:30

    dobrý recept

  • Tereza J. | 16. 1. 2009 17:16

    Boršč je v prvom rade silný vývar. Je rozdiel, či je to ruský alebo ukrajinský boršč a rozhodne nemusí byť zahusťovaný. Zahusťuje ho tá porcia smotany navrchu. Zeleninu je lepšie pred vložením do polievky opražiť narýchlo na tuku, získa krajšiu farbu a lepšiu chuť.

  • Petra Leblova | 16. 1. 2009 16:48

    nevím, kolik se tam dává masa, ale i tak si sem přidám komentář. I když jsem naprostý začátečník, tak si myslím, že se mi polévka povedla, dodala jsem ještě bujón a pár drobných koření. Jen mě zaráží, že tam není žádná záhusťka, protože než jsem si ji tam přidala, tak to byla voda se zeleninou, pak jsem dala bílou záhušťku (mouka a mlíko), místo jedné lžíce kys. smetany dvě a je to lahoda, jemný a chutný. Chválím!

  • Miunkka | 27. 6. 2008 15:03

    Přesně takový dělám i já a všem u nás moc chutná.

  • Kačenka | 3. 3. 2008 15:33

    no ja nevim, ale celá tahle debata mi příjde k smíchu..co jeden "blbej" boršč dovede udělat s lidmi, co?...tak se přestaňte hádat o tom co je a není pravé, jako malí fakani sakra!....když třeba tenhle boršč uvaříte a dáte někomu na stůl,...bude řešit jestli je pravej?nebude!hlavní je to jestli je chutný...což o tomhle nepochybuju a zitra se do něj pustím...no a jestli je tohle jeste taky diskuze o receptu,,tak se chci zeptat jestli se dá použít zavařená řepa?děkuju..

  • Kačenka | 3. 3. 2008 15:29

    no ja nevim, ale celá tahle debata mi příjde k smíchu..co jeden "blbej" boršč dovede udělat s lidmi, co?...tak se přestaňte hádat o tom co je a není pravé, jako malí fakani sakra!....když třeba tenhle boršč uvaříte a dáte někomu na stůl,...bude řešit jestli je pravej?nebude!hlavní je to jestli je chutný...což o tomhle nepochybuju a zitra se do něj pustím...no a jestli je tohle jeste taky diskuze o receptu,,tak se chci zeptat jestli se dá použít zavařená řepa?děkuju..

  • Sandra | 6. 2. 2008 03:35

    Tak tedy, je jedno, jestli je pravy nebo ne, ale chutna skvele. Ale jen tak mimochodem, ukrajinsky ma sedm druhu masa a ten je povazovan za pravy borsc. Polsky je sice vetsinou bez masa, ale take zalezi odkud polak pochazi....ti blizko Ukrajiny delaji borsc ze tri druhu masa( na vic asi nemaji, haha), ale jinak je u nich borsc bezmasy ..cos o tym tez viem...V kazdem pripade tomuto receptu davam vybornou!

  • Miloš Rozkošný | 1. 2. 2008 19:26

    Nejvíce se pravému boršči přiblíží recept z kuchařky Receptury teplé kuchyně. Konkrétně u boršče si myslím, že je to přesně tem recept, u kterého se dá krásně improvizovat a záleží už pouze na kuchaři, co s tím dokáže udělat. Já ho zkouším vařit pokaždé trochu jinak a nikdy to nemá chybu.

  • Anonym | 31. 1. 2008 10:28

    viem se pise s w

  • Wendy | 24. 1. 2008 20:07

    To máte pravdu...:-)) A ještě do boršče dávají "uszka"...też coś o tym wiem...:-))

  • Marsí | 24. 1. 2008 11:32

    No tak si dovolím trochu oponovat..:-))) tři druhy masa se dávají do polského bigosu a ne do boršče...Poláci většinou dělají boršč pouze z červené řepy a vývaru..a nakonec do talíře lžičku sladké smetany....coś o tym viem...:-))))))))

  • Wendy | 22. 1. 2008 22:08

    Tak já zase vím, že jsou TŘI druhy boršče: ruský, ukrajinský a polský a do toho polského se dávají tři druhy masa (jak se tady zmínil Hadr Emilian, který asi také ví kulový) - je to taková ukrajinskoruská varianta s polským vylepšením....A plně souhlasím s My Dlochem a Di ! Každý kuchař, ať je to pravý Rus, Ukrajinec nebo Polák ho dělá podle svého a každý má ten boršč zaručeně pravý! :-)

  • Romana Svobodova | 4. 1. 2008 14:30

    Miluju boršč, je to skvělé, pochutnali jsme si.

  • Di | 17. 11. 2007 12:54

    Naprosto souhlasím, My Dloch. Mně se to věčné kategorizování a odsuzování, co je pravé a co levé, taky nelíbí, ať jde o boršč, tiramisu nebo cokoliv jiného. P.S. Velmi jsem toužila ochutnat "pravý" Sacher, tedy vídeňský od Sachrů. Vůbec mě nenadchl, ten nepravý český s jablky v těstě mně chutná mnohem lépe.

  • My Dloch | 17. 11. 2007 12:22

    Pravý boršč?! Napadlo vás někdy jaká je pravá bramboračka? Většinou ta od maminky, babičky manželky ... Každý kuchař ji dělá jinak. S borščem je to to samé. Vaření nění exaktní věda, to je také umění a pak je každé dobré jídllo originál.i

  • Tereza J. | 22. 9. 2007 13:40

    Milý Hadr, do ktorého pravého boršča myslíš??? Pretože je rozdiel medzi ruským a ukrajinským borščom. A oba sú pravé.

  • Hadr Emilian | 22. 9. 2007 10:43

    Všichni víte velký kulový ! Do pravého boršče se dávají tři druhy masa včetně baraniny

  • Zdenda | 10. 8. 2007 09:41

    Tak nevím, je všude plno receptů na boršč, každy ten svůj prohlašuje za nejlepší a pravý. Sám jsem vyzkoušel asi 4 druhy a rád bych znal opravdu ten "pravý ukrajinský". Chutnaly mi totiž skoro všechny co jsem kdy jedl. Můžete mi někdo poradit, nebo napsat ten správný recept?

  • IRCA | 6. 8. 2007 18:25

    TAK TO MUŽU !! JE DOBRÝ !!!

  • Petr Malecek | 29. 7. 2007 13:03

    Ahoj,jsou 2druhy borsce,rusky a ukrajinsky.Cervena repa se dava do ruskeho.Do ukrajinskeho:hlavkove zeli,brambory,slepice,veprove maso,cervena paprika sladka-prasek,rajsky protlak ale az na konec,jinak se neuvari brambory,zeli nakrajet nadrobno a vse varime dohromady.

  • Zdeňka | 15. 7. 2007 20:54

    Vašku a hlavně se trochu jinak píše.

  • vasek vasko | 14. 7. 2007 13:32

    Nepochybuji, ze je to recept na zajimave a asi velice chutne jidlo,ale nepochopil jsem proc to nazyvate borstem??? Borst se pripravuje trochu jinak!!

  • jana kovacova | 14. 4. 2007 17:54

    Zkusila jsem hlávkové zelí a nakládanou řepu, párky jsem nedávala (musím hlídat kalorie). Výsledek skvělý! Už je v oblíbených receptech.

  • jana kocianova | 1. 3. 2007 10:03

    Ahoj tento recept jsem skusila a povedl se akorat chutnal vsem ale me nejak moc ne nevim proc ale jsem raa ze chutnal jinym dekuji

  • Renata Kolářová | 13. 2. 2007 16:40

    Boršč jsem dělala dnes poprvé a fakt se mi povedl, pro jistotu jsem ho dělala rovnou v 8litrovém hrnci, jen jsem tam přidala navíc zásmažku, aby byl hustější - no teď má spíš omáčkovitou konzistenci a vlila jsem tam řepu i s nálevem, tak je takový hódně růžový, dcery říkaly že je "barbínový", škoda jen, že nemám ještě větší hrnec.

  • Jan Kubíček | 7. 2. 2007 20:30

    rád vařím tuto polévku, dávám tam jenom vepřové maso,ale postup zůstává stejný.Naše celá rodina ho má ráda když ho udělám . Dávám tam i brambory , to jsem se naučil od své mamky která byla z Ukrajiny.Tak Vám přeji dobrou chuť.Jan.

  • Nadia | 19. 1. 2007 14:19

    proboha proč to kazit párkem, když tam máte hovězí a vepřové maso? to je hodně divný...to jsem ještě v žádném boršči neviděla a to už jsem jich ochutnala hodně!!!

  • NAĎa Puchová | 17. 12. 2006 17:38

    Tu smetanu nebo šlehačku přidávám až do naservirovaných talířů a k tomu prolisovaný česnek,každý si dá podle toho kolik česneku snese.Boršč je chutnější až druhý den.K tomu čerstvý chleba.Parek ne,raději více masa.

  • FreeDale VeVerka | 11. 12. 2006 22:37

    "Dulezite je dat cervenou repu do varici vody jinyk bude cerna. arnim 29.1.2006"Nejdůležitější informace s celý diskuze, jinak kromě zahušťování zemiakem alébrž erteplou už žádný kva-kva-kva-kvalitní příspěvek. Jinak Mňam a dobrou chuť a přidejte si tam klidně šlehačkový dort, když Vám chutná!!!

  • Leticie Lea | 25. 11. 2006 15:19

    Ahoj,teď zrovna polévku vařím, tak jsem zvědavá jak bude chutnat...pak dám hodnocení...jinak se už těším...tuto polévku mám ráda, ale nikdy jsem ji nezkoušela....

  • kristina | 20. 11. 2006 16:46

    jen že vy nevite ten spravni recept já jsem s ukrainy

  • Lucie Seidlová | 1. 10. 2006 16:17

    Vyzkoušela jsem ho a mohu opravdu říct,že nemá chybu,lepší jsem nejedla.A jak se i zjistila,je tam vše co tam správně má být.Můj přítel si také libuje a že už jich jedl hodně,ale tento mu chutná nejvíce.

  • tyna zemanova | 24. 2. 2006 12:38

    dobry

  • JANKA SK | 10. 2. 2006 00:34

    Aj v Australii varime po nasom,a tento recept nema chyby,aj ja som ho zahustila nastruhanym zemiakom ale pouzila certsvu bielu kapustu(zeli)nie kvasene

  • arnim | 29. 1. 2006 16:59

    Dulezite je dat cervenou repu do varici vody jinyk bude cerna.

  • hjg tr | 28. 11. 2005 19:49

    mylim že bz te červené repy by to bylolepši!

  • jaja 13 | 27. 8. 2005 05:41

    Já mám ukrajinský recept od babičky a tam vůbec žádné zelí není (jsou tam brambory). A taky je dobrý. Přece nemůže na světě existovat jeden recept a ten budou všichni vařit úplně přesně? Každý kuchař má přece svůj styl a každý z nás má jinou chuť.

  • Ivoš | 26. 8. 2005 13:53

    Udělali jsme to podle receptu, akorát nakonec jsme to zahustili jednou nastrouhanou bramborou....a bylo to krute dobry!!!:-)...a jak si to kdo pojmenuje je mi uz suma fuk:-P

  • petr | 6. 8. 2005 13:06

    právě teď jsem recept dovařil a okusil a je skvělý, myslím že je jedno zda je originál či ne ale chutná báječně !!! díky

  • Martina | 4. 6. 2005 17:26

    No já nevim co na tom haníte. Mně to takto chutnalo. Trochu jídlo občas obměnit neuškodí.

  • Kája | 3. 4. 2005 10:52

    Taky nám to chutnalo

  • Sylva | 13. 3. 2005 15:25

    SAKRLOTKY DOBRY.

  • Lany | 18. 1. 2005 22:56

    Dělal jsem to podle receptu a bylo to moc dobré. :o)

  • Ik Lab | 1. 10. 2004 13:29

    Hm, ta ja to vyskusam neskaj, a uvidime. Zda sa mi to dost zlozite, ale to asi preto, ze som momentalne dost vyprazeny ... vyprazeny - to sa hodi ne ?

  • Kačenka H. | 16. 6. 2004 08:08

    Jojo, tak tak, moje maminka je Polka a v jejím správném boršči nesmí chybět taky červená řepa a brambůrky a čersvé zelíčko, moc dobré jsou i malé čevené fazolky... borč necháváme jen lehce zahuštěný tmavou jíškou a až na talíři přidáme doprostřed kopeček zakysané smetany!!! MŇAMKA!! dobrou chut

  • Any | 14. 6. 2004 13:17

    Souhlasim s Nadou - teda nekdo zeleninu predem neosmazi, ja jo, ale davat do borsce parek a jine nez cerstve zeli je BARBARSTVI! :-) A koreni se pridava hned na zacatku jako kazdy jiny klasicky vyvar. Ja davam i brambory, protlak a taky trochu zahustuju zasmazkou.

  • Novackova Nadezda | 12. 2. 2004 21:02

    tohle je nespravny recept Borsce...zelenina (krome brambor) nakrajena na drobne nudlicky se musi osmazit na oleji, zeli se do borsce dava jenom cerstve a NIKDY se nepridavaji parky. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Boršč
Polévky Oběd Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená řepa Hovězí maso Kořenová zelenina Kysané zelí Nové koření Ocet Párky Pepř celý Vepřové maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kávové slzičky

Kávové slzičky

Svratecký guláš

Svratecký guláš

Kuřecí noky do polévky

Kuřecí noky do polévky

Sýrové koláčky z listového těsta

Sýrové koláčky z listového těsta

Cuketové placičky (nejen) s vločkami

Cuketové placičky (nejen) s vločkami

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Jednoduché tvarohové šátečky (závin) s marmeládou

Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Těsto na domácí chleba

Těsto na domácí chleba

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

67
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
62
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
34
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
27
Mrkvový dort rychlý
Mrkvový dort rychlý
25
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Bombardino
Bombardino
Bombastický celozrnný makovec s mrkví
Bombastický celozrnný makovec s mrkví
Bori-bori: kukuřičné karbanátky
Bori-bori: kukuřičné karbanátky
Boršč bez masa
Boršč bez masa
Boršč III.
Boršč III.
Boršč s jehněčím masem
Boršč s jehněčím masem
  • Recepty.cz
  • Boršč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact