• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Boloňský guláš na zítra
Napište svůj komentář k receptu

Boloňský guláš na zítra

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňský guláš na zítra
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí maso : kližka, zadní, přední
    • 2
      ks cibule
    • 40
      g celer nastrouhaný
    • 60
      g mrkev hrubě
    • 4
      stroužek česnek
    • vývar nebo kostka bujonu
    • 1,50
      lžička paprika - sladká
    • 1
      plechovka nakládaná loupaná rajčata 400 g
    • 1
      ks paprika
    • 1
      lžička chilli pasta (nemusí být)
    • olej
    • hladká mouka dle potřeby (nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmažíme pokrájenou cibuli a nastrouhaný celer s mrkví dorůžova. Pak přidáme osolené a opepřené maso na kostky pokrájené a dorestujeme dozlatova. Ke konci restování vmícháme nasekané 2 stroužky česneku, sladkou papriku a zalijeme vývarem. Dusíme téměř doměkka, pak přidáme pokrájenou očištěnou papriku, nasekaný zbytek česneku, chilli pastu a pokrájená rajčata(i se šťávou). Dodusíme doměkka, podléváme dle potřeby, ochutíme solí, pepřem a necháme v chladu proležet do druhého dne. Pokud to s podléváním nepřeženeme, nemusíme guláš ani zahušťovat, zelenina jí zahustí dostatečně. Jinak před dovařením guláš můžeme zahustit malým množstvím mouky rozmíchané ve trošce studené vody.
2
Podáváme s těstovinami, knedlíkem nebo rýží.
3
*Guláš můžeme pochopitelně jíst ihned, ale po rozležení chutí masa a zeleniny je lepší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým zelím

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uhlířová | 14. 4. 2016 20:39

    Výborný.Uležení se nekonalo,zmizel okamžitě po dovaření.

  • Ani | 3. 2. 2014 18:17

    výbornej <3 <3 dělám ho už podruhe ;-)

  • Simona Sek.
    Simona Sek. | 5. 1. 2014 18:21

    Obdivuji všechny, kteří stihli guláš dovařit, než ho začali nekontrolovatelně ujídat... Já to nějak nezvládla :-D :-D Je výborný!

  • Pavla Pýchová | 6. 2. 2012 15:53

    Taky jsme ho zblajzli hnedka :-P , :-D .

  • Markéta | 23. 11. 2011 13:30

    My jsme guláš snědli poprvé hned, protože moc hezky voněl a tak nešlo ho nesníst. Včera jsem ho dělala podruhé a dnes jen ohřála. Nevím jestli byl lepší než ten co jsme snědli předtím a hned, ale byl opět výborný.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Česnek Chilli pasta Cibule Hladká mouka Hovězí maso Mrkev Nakládaná loupaná rajčata Olej Paprika Paprika - sladká Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Kaldoun

Kaldoun

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Jahelníkový nákyp

Jahelníkový nákyp

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Kávový korpus

Kávový korpus

Plněné taštičky z listového těsta

Plněné taštičky z listového těsta

Chalupářská hrstková polévka

Chalupářská hrstková polévka

Doporučujeme

15 minut
15minutová česnečka

15minutová česnečka

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

81
Kuře na kaparech
Kuře na kaparech
52
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
28
Kuře na kmíně
Kuře na kmíně
28
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
26
Kuře na debrecínském zelí
Kuře na debrecínském zelí

Zajímavé články

Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta, náplně i polevy
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta,…
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití, které potěší i jako dárek
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití,…
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta, polevy a spousta rad a tipů, aby se vám vánoční perníčky povedly
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta,…
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
AHA.cz Kelly ze seriálu Ženatý se závazky: KRUTÁ NEMOC POKROČILA

Kelly ze seriálu Ženatý se závazky: KRUTÁ NEMOC POKROČILA

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Šaty jako pomsta: Ikonické modely, které vytřely zrak záletným partnerům. Oblékly je princezna Diana i Bella Hadid

Šaty jako pomsta: Ikonické modely, které vytřely zrak záletným partnerům. Oblékly je princezna Diana i Bella Hadid

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Nečekaná smrt Jorgy Kotrbové (†78): Nestihla vyřešit dědictví! Za desítky milionů

Nečekaná smrt Jorgy Kotrbové (†78): Nestihla vyřešit dědictví! Za desítky milionů

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejčastěji střídají zaměstnání: Kdo u ničeho nevydrží?

5 znamení zvěrokruhu, která nejčastěji střídají zaměstnání: Kdo u ničeho nevydrží?

Další doporučené recepty:

Boloňské špagety po anglicku
Boloňské špagety po anglicku
Boloňské špagety podle Evy
Boloňské špagety podle Evy
Boloňské tousty
Boloňské tousty
Bomba na letní vedra
Bomba na letní vedra
Bombardino
Bombardino
Bombastický celozrnný makovec s mrkví
Bombastický celozrnný makovec s mrkví
  • Recepty.cz
  • Boloňský guláš na zítra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact