• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Boloňský guláš na zítra
Napište svůj komentář k receptu

Boloňský guláš na zítra

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňský guláš na zítra
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí maso : kližka, zadní, přední
    • 2
      ks cibule
    • 40
      g celer nastrouhaný
    • 60
      g mrkev hrubě
    • 4
      stroužek česnek
    • vývar nebo kostka bujonu
    • 1,50
      lžička paprika - sladká
    • 1
      plechovka nakládaná loupaná rajčata 400 g
    • 1
      ks paprika
    • 1
      lžička chilli pasta (nemusí být)
    • olej
    • hladká mouka dle potřeby (nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmažíme pokrájenou cibuli a nastrouhaný celer s mrkví dorůžova. Pak přidáme osolené a opepřené maso na kostky pokrájené a dorestujeme dozlatova. Ke konci restování vmícháme nasekané 2 stroužky česneku, sladkou papriku a zalijeme vývarem. Dusíme téměř doměkka, pak přidáme pokrájenou očištěnou papriku, nasekaný zbytek česneku, chilli pastu a pokrájená rajčata(i se šťávou). Dodusíme doměkka, podléváme dle potřeby, ochutíme solí, pepřem a necháme v chladu proležet do druhého dne. Pokud to s podléváním nepřeženeme, nemusíme guláš ani zahušťovat, zelenina jí zahustí dostatečně. Jinak před dovařením guláš můžeme zahustit malým množstvím mouky rozmíchané ve trošce studené vody.
2
Podáváme s těstovinami, knedlíkem nebo rýží.
3
*Guláš můžeme pochopitelně jíst ihned, ale po rozležení chutí masa a zeleniny je lepší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Poldiho zelný guláš

Poldiho zelný guláš

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uhlířová | 14. 4. 2016 20:39

    Výborný.Uležení se nekonalo,zmizel okamžitě po dovaření.

  • Ani | 3. 2. 2014 18:17

    výbornej <3 <3 dělám ho už podruhe ;-)

  • Simona Sek.
    Simona Sek. | 5. 1. 2014 18:21

    Obdivuji všechny, kteří stihli guláš dovařit, než ho začali nekontrolovatelně ujídat... Já to nějak nezvládla :-D :-D Je výborný!

  • Pavla Pýchová | 6. 2. 2012 15:53

    Taky jsme ho zblajzli hnedka :-P , :-D .

  • Markéta | 23. 11. 2011 13:30

    My jsme guláš snědli poprvé hned, protože moc hezky voněl a tak nešlo ho nesníst. Včera jsem ho dělala podruhé a dnes jen ohřála. Nevím jestli byl lepší než ten co jsme snědli předtím a hned, ale byl opět výborný.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Česnek Chilli pasta Cibule Hladká mouka Hovězí maso Mrkev Nakládaná loupaná rajčata Olej Paprika Paprika - sladká Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka ze zeleného hrášku

Polévka ze zeleného hrášku

Sýrová pomazánka s jogurtem

Sýrová pomazánka s jogurtem

Celerová pomazánka III.

Celerová pomazánka III.

Senzační schwarzwaldský dort

Senzační schwarzwaldský dort

Sušenky á la OREO

Sušenky á la OREO

Vepřové závitky plněné sýrem

Vepřové závitky plněné sýrem

Těstoviny se špenátem, brokolicí a šunkou

Těstoviny se špenátem, brokolicí a…

Dip z tvarohu a máty

Dip z tvarohu a máty

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen) paličky

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

53
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
44
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
40
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
(nejen) Vepřová játra na…
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Zdeněk Pohlreich otevřeně promluvil: Překvapivé následky rozvodu!

Zdeněk Pohlreich otevřeně promluvil: Překvapivé následky rozvodu!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Boloňské špagety po anglicku
Boloňské špagety po anglicku
Boloňské špagety podle Evy
Boloňské špagety podle Evy
Boloňské tousty
Boloňské tousty
Bomba na letní vedra
Bomba na letní vedra
Bombardino
Bombardino
Bombastický celozrnný makovec s mrkví
Bombastický celozrnný makovec s mrkví
  • Recepty.cz
  • Boloňský guláš na zítra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact