• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Boloňský guláš na zítra
Napište svůj komentář k receptu

Boloňský guláš na zítra

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňský guláš na zítra
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí maso : kližka, zadní, přední
    • 2
      ks cibule
    • 40
      g celer nastrouhaný
    • 60
      g mrkev hrubě
    • 4
      stroužek česnek
    • vývar nebo kostka bujonu
    • 1,50
      lžička paprika - sladká
    • 1
      plechovka nakládaná loupaná rajčata 400 g
    • 1
      ks paprika
    • 1
      lžička chilli pasta (nemusí být)
    • olej
    • hladká mouka dle potřeby (nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmažíme pokrájenou cibuli a nastrouhaný celer s mrkví dorůžova. Pak přidáme osolené a opepřené maso na kostky pokrájené a dorestujeme dozlatova. Ke konci restování vmícháme nasekané 2 stroužky česneku, sladkou papriku a zalijeme vývarem. Dusíme téměř doměkka, pak přidáme pokrájenou očištěnou papriku, nasekaný zbytek česneku, chilli pastu a pokrájená rajčata(i se šťávou). Dodusíme doměkka, podléváme dle potřeby, ochutíme solí, pepřem a necháme v chladu proležet do druhého dne. Pokud to s podléváním nepřeženeme, nemusíme guláš ani zahušťovat, zelenina jí zahustí dostatečně. Jinak před dovařením guláš můžeme zahustit malým množstvím mouky rozmíchané ve trošce studené vody.
2
Podáváme s těstovinami, knedlíkem nebo rýží.
3
*Guláš můžeme pochopitelně jíst ihned, ale po rozležení chutí masa a zeleniny je lepší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým zelím

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uhlířová | 14. 4. 2016 20:39

    Výborný.Uležení se nekonalo,zmizel okamžitě po dovaření.

  • Ani | 3. 2. 2014 18:17

    výbornej <3 <3 dělám ho už podruhe ;-)

  • Simona Sek.
    Simona Sek. | 5. 1. 2014 18:21

    Obdivuji všechny, kteří stihli guláš dovařit, než ho začali nekontrolovatelně ujídat... Já to nějak nezvládla :-D :-D Je výborný!

  • Pavla Pýchová | 6. 2. 2012 15:53

    Taky jsme ho zblajzli hnedka :-P , :-D .

  • Markéta | 23. 11. 2011 13:30

    My jsme guláš snědli poprvé hned, protože moc hezky voněl a tak nešlo ho nesníst. Včera jsem ho dělala podruhé a dnes jen ohřála. Nevím jestli byl lepší než ten co jsme snědli předtím a hned, ale byl opět výborný.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Česnek Chilli pasta Cibule Hladká mouka Hovězí maso Mrkev Nakládaná loupaná rajčata Olej Paprika Paprika - sladká Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso na pepři

Hovězí maso na pepři

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Salámová pomazánka III.

Salámová pomazánka III.

Kakaová buchta s polevou

Kakaová buchta s polevou

Rybí pomazánka od babičky

Rybí pomazánka od babičky

Melounový sorbet

Melounový sorbet

Slané cukroví

Slané cukroví

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

Doporučujeme

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

414
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
88
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
81
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
65
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
39
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevné tvarohové…

Zajímavé články

Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
AHA.cz Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Syn Myslivcové Derian slavil 2. narozeniny: Opulentní mejdan na zámku! Ex koupil velký dárek

Syn Myslivcové Derian slavil 2. narozeniny: Opulentní mejdan na zámku! Ex koupil velký dárek

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Další doporučené recepty:

Boloňské špagety po anglicku
Boloňské špagety po anglicku
Boloňské špagety podle Evy
Boloňské špagety podle Evy
Boloňské tousty
Boloňské tousty
Bomba na letní vedra
Bomba na letní vedra
Bombardino
Bombardino
Bombastický celozrnný makovec s mrkví
Bombastický celozrnný makovec s mrkví
  • Recepty.cz
  • Boloňský guláš na zítra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact