• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Boloňské tousty
Napište svůj komentář k receptu

Boloňské tousty

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňské tousty
Boloňské tousty
Boloňské tousty
Boloňské tousty
Boloňské tousty
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g mleté maso - míchané
    • sůl
    • pepř mletý
    • 3
      stroužek česnek
    • 80
      g rajský protlak
    • 1
      ks paprika
    • 3
      ks rajčata oloupaná cca
    • 1
      ks cibule
    • bazalka nebo oregano či směs italských bylinek
    • olej
    • toastový chléb tmavý nebo světlý
    • sýr dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Na oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso a restujeme do vypaření tekutiny. Pak přidáme protlak, který s masem ještě krátce orestujeme, přidáme papriku na kousky pokrájenou, pokrájená rajčata, strouhaný česnek, osolíme a okořeníme dle chuti. Podlijeme velmi malým množstvím vody, červeného vína nebo vývaru a dusíme cca 15 minut.
2
Poté směs necháme částečně zchladnout. Rozložíme chleby, na které lžící nandáme podušenou směs, zaklopíme plátkem toustu, vložíme do toustovače, zapečeme.
3
Po zapečení dáme na talíř, posypeme sýrem (není nutné) a podáváme. Lze jíst i vychladlé, pokud zbudou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • creper chef | 16. 1. 2019 12:16

    velmi skvěle

  • Zuza | 19. 8. 2016 19:49

    Super! Zase neco nove :-))

  • Katka Prouzová | 12. 3. 2016 17:47

    Tousty jsou luxusní. Zase něco jiného než šunka a sýr a všichni jsme si na nich pochutnali.

  • Andrea | 11. 8. 2015 18:39

    WOW!!!!! Neměly chybu :-))

  • Gabina Dudova | 26. 7. 2014 16:20

    Bolonske spagety mame radi a tousty zkusim udelat. To bude dobry.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Maso & ryby & mořské plody Karbanátky Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Mleté Ze zeleniny Oběd Svačina Večeře Smažení Dušení Děti Výjimečný den Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Mleté maso - míchané Olej Paprika Pepř mletý Rajčata oloupaná Rajský protlak Sůl Sýr Toastový chléb tmavý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Filé po cikánsku

Filé po cikánsku

Zapečený lilek s parmezánem

Zapečený lilek s parmezánem

Kuřecí maso na řecký způsob

Kuřecí maso na řecký způsob

Pečené fazole

Pečené fazole

Telecí medailonky s parmskou šunkou a čerstvou šalvějí

Telecí medailonky s parmskou šunkou a…

Hrníčkový chleba

Hrníčkový chleba

Ovocný koláč se žmolenkou

Ovocný koláč se žmolenkou

Krémová polévka

Krémová polévka

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

290
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
170
Smetanový dort s ovocem
Smetanový dort s ovocem
69
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
41
Drobenkový kakaový koláč s tvarohem
Drobenkový kakaový koláč…
35
Banánové smoothie s avokádem
Banánové smoothie s…

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Hrdličky Boho s Langmajerem: Druhý pokus po smazaném vyznání!

Hrdličky Boho s Langmajerem: Druhý pokus po smazaném vyznání!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Boloňské špagety a la Krupi
Boloňské špagety a la Krupi
Boloňské špagety po anglicku
Boloňské špagety po anglicku
Boloňské špagety podle Evy
Boloňské špagety podle Evy
Boloňský guláš na zítra
Boloňský guláš na zítra
Bomba na letní vedra
Bomba na letní vedra
Bombardino
Bombardino
  • Recepty.cz
  • Boloňské tousty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact