• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety naší rodinky
Napište svůj komentář k receptu

Boloňské špagety naší rodinky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňské špagety naší rodinky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • tuk pod cibulový základ
    • 1
      ks cibule větší
    • 5
      ks paprika
    • 5
      ks rajčata nebo velká sklenice sterilovaného leča
    • 1
      plechovka vepřové maso ve vlastní šťávě
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • koření na špagety Vitana
    • 1
      lžička paprika - sladká mletá
    • sůl
    • 1
      balíček špagety možno i jiné těstoviny
    • 200
      g tvrdý sýr na posypání
    • pažitka nebo petržel na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Na rozehřátém tuku necháme zrůžovět pokrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájené papriky a rajčata, a dusíme až změknou.
2
Po té přidáme pokrájené vepřové maso, kečup, špagetové koření, sladkou papriku, sůl a ještě cca 5 min podusíme.
3
V průběhu dušení směsi uvaříme špagety dle návodu a po uvaření smícháme na hlubokém plechu společně se směsí. Posypeme nastrouhaným sýrem, nasekanou pažitkou či petrželkou a pečeme dorůžova (já zapékám v elektrické troubě při 180 °C cca 1/2 hod.).
4
Rodinka to přímo zbožňuje a jako přílohu milujeme kyselé okurky nebo sterilovanou červenou řepu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika | 29. 12. 2012 17:27

    Dobrý den, hledala jsem nějaký dobrý recept na boloňské špagety. Mám skoro dvouletého synka tak aby byl vhodný i pro něj. Našla jsem Váš recept trochu jsem ho poupravila a je výborný :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Aby to mohl i můj malý (konzervu bych mu nedala) tak místo konzervy dávám mleté vepřové maso které dám na zrůžovělou cibulku pak přidám maso a dusím přidám jen rajčátka a podusím pak špetičku soli trošičku špagetového koření a trochu sladké papriky to celé rozmixuji ponorným mixérem(kvůli malému protože rajčátka dávám i se šlupkou) uvařím špagety omáčku dám na špagety posypu sýrem a malý i my se olizujeme až za ušima ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  • Nikolína | 29. 10. 2012 15:07

    Nám moc chutnalo :-) strašně dlouho jsem hledala nějaky recept kde mohu použít sterilizované lečo a až dnes koukám na ten Váš receptík a opravdu chválím mňam :D

  • Janaso | 9. 5. 2011 12:37

    Moc dobré jednoduché jídlo. Btw, dobrá rada ohledně konzervy.

  • Marťa F. | 10. 9. 2008 15:46

    nebylo to nejhorší, ale spíš než boloňské špagety mi to připomínalo lečo se špagetama

  • Dasule | 21. 2. 2008 08:23

    Taky souhlasím s Katkou - ještě je dobrý při nákupu konzervy zkoumat složení, jaký je skutečně masný podíl a kolik tuk a další....Jo a kupovat spíš konzervy? kde není jen "vepřové", ale dbát na "vepřové maso", nenechat se ošálit:-)Ale ta čínská prostě vede....

  • Dáda | 20. 11. 2007 10:53

    Souhlasím s Katkou R... Také kupuji jedině tyhle konzervy opravdu jsou nejlepší

  • Di | 4. 11. 2007 07:56

    Čínské konzervy (lančmít nebo vepřové ve vlastní šťávě) bývaly za mých studentských let ty nejlepší. S těmi dnešními se to nedá srovnat. Ale již cena té vaší svědčí o tom, že by to mohlo být lepší.

  • Katka R. | 3. 11. 2007 21:59

    Tak kuchařinky, ta nej konzerva, teda aspoň pro mě, je v bílo-červené plechovce s černým nápisem MeiNing, výrobce je táborská konzervárna PT servis a myslím, že ji vždycky platím kolem 40 penízků. A nenechte se mýlit, i když je na ní název napsaný čínsky, je fakt mňam! Dokonce jsem na www.idnes o ní četla, že vyhrála současně s Hamé Babice D test.

  • Jana | 2. 11. 2007 22:58

    Katko, jakou konzervu máte osvědčenou? Děkuji

  • Lucie Krejčí | 2. 11. 2007 22:36

    Jídla kde se používají už hotové konzervy mi nevadí, někdy si na nich doslova pochutnám. Ale některé konzervy se opravdu nehodí ani pro psy.Nemohla byste mi prozradit tu vaši osvědčenou ??? Páč na ty vaše špagetky mám docela chuťku. Děkuji :-))

  • Katka R. - autor | 2. 11. 2007 14:22

    Anonyme jde to samozřejmě s jakýmkoli masem dle chuti, už jsem zkoušela i z lunchmeatu, kuřecího a mletého masa, ale vepřovka zatím vítězí :-). Z toho mletého masa to dost plavalo v tuku, konzervu kupuju jen jedinou osvědčenou značku. Ozkoušej a uvidíš.

  • Anonym | 2. 11. 2007 09:58

    recept vypadá zajímavě ale vadí mě ta vepř. konzerva.mleté hovězí nebo směs hov.+vepř bude určitě lepší

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Z těstovin Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Pečení Smažení Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kečup - jemný Koření na špagety Paprika Paprika - sladká Pažitka Rajčata Špagety Sůl Tuk Tvrdý sýr Vepřové maso ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nejjednodušší panenka

Nejjednodušší panenka

Jogurtový chléb

Jogurtový chléb

Jahodové tiramisu II.

Jahodové tiramisu II.

Jahodový dort s myškami

Jahodový dort s myškami

Vynikající tvarohové lívance

Vynikající tvarohové lívance

Tvarohový řez

Tvarohový řez

Makové (ořechové) muffiny

Makové (ořechové) muffiny

Mozzarella na gril, pánev nebo do trouby

Mozzarella na gril, pánev nebo do…

Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

131
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
61
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
51
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
30
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
27
Plněný bramborák
Plněný bramborák

Zajímavé články

Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si rychle, levně a klidně i bez masa
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si…
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na kulajdu, falešnou dršťkovou i liškajdu
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na…
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
AHA.cz ŠOK U SOUDU BRZOBOHATÉHO: Manipulace s důkazy a 10 let basy

ŠOK U SOUDU BRZOBOHATÉHO: Manipulace s důkazy a 10 let basy

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Inspirace podle Katie Holmes: Který trend bude slušet všem?

Inspirace podle Katie Holmes: Který trend bude slušet všem?

Ženy.cz Podzimní dovolená na Tenerife: 5 zážitků, pro které se budete vracet

Podzimní dovolená na Tenerife: 5 zážitků, pro které se budete vracet

Blesk.cz Diane Krugerová na červeném koberci: Místo lodiček si vzala lodě!

Diane Krugerová na červeném koberci: Místo lodiček si vzala lodě!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Runový horoskop na říjen: Blížencům se bude pracovně dařit, Střelci a Štíři získají peníze navíc

Runový horoskop na říjen: Blížencům se bude pracovně dařit, Střelci a Štíři získají peníze navíc

  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety naší rodinky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact