• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety II.
Napište svůj komentář k receptu

Boloňské špagety II.

autor: frankovka
0.0
moje hodnoceni
2.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňské špagety II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špagety
    • 500
      g vepřové maso
    • 2
      ks mrkev
    • cibule
    • česnek
    • sýr
    • sůl
    • paprika - sladká
    • chilli
    • oregáno
    • olivový olej
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Očištěnou mrkev nastrouháme nahrubo na dlouhé nudličky, cibuli a asi 4 stroužky česneku nasekáme najemno. Dáme vařit vodu na špagety. V hluboké pánvi na olivovém oleji zpěníme cibuli, přidáme čenek a mrkev a prudce opražíme. Přidáme mleté maso, okořeníme a za stáleho míchání opékáme na středním plameni. Když maso zhnědně, přidáme pár lžic kečupu a kdo má raději řidší omáčku, podlije dobrým červeným vínkem (není nutné). Přikryjeme pokličkou a necháme dodusit. Mezitím dovaříme špagety. Na talíře dáme porce špaget, na to masovou směs a sypeme bohatě sýrem.
2
Toto je další variace na špagety stokrát jinak. U nás vyzkoušená a oblíbená. Podmínkou jsou ovšem špagety italské.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 21. 8. 2010 12:13

    Tiež si myslím, že kečup nie je práve najlepšie riešenie, ale dobre použité dobré víno nemôže pokaziť žiadne jedlo.

  • Frantisek Sedivy | 20. 8. 2010 13:11

    Přesně,dává s tam jen čistě protlak,a ten ještě s cibulkou povařit chvili,at dostane jinou barvu i chut.Pak dat do toho maso osmahlé na cibulce,koření,červenou papriku,,sůl,pepř a na konec jak bude hotovo tak trošku cukru a 2 lžice tučné smetany,to nádherně zjemni chuť celé omáčky.Vino to jen skazí.

  • Hameé Babice | 12. 8. 2009 15:33

    Ach jo!

  • Anonym | 3. 4. 2008 13:42

    Souhlasím, Italove pouzivaji neapolskou omacku

  • Ester Tesolin | 7. 8. 2007 10:52

    Nechápu proč tak "ničíte " italská jídla !Copak na těstoviny patrí ketchup !! To udělat v Itálii tak Vás ukříží za živa :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Cibule Kečup - jemný Mrkev Olivový olej Oregáno Paprika - sladká Špagety Sůl Sýr Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bryndzové noky

Bryndzové noky

Salát z brambor a kyselého zelí

Salát z brambor a kyselého zelí

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Drobenkový kokosový koláč s tvarohem

Drobenkový kokosový koláč s tvarohem

Česnekové bramborové knedlíky s houskou

Česnekové bramborové knedlíky s…

Perník s čokoládou a kokosem

Perník s čokoládou a kokosem

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Koláč s hruškovým / jablečným rozvarem - kynutý

Koláč s hruškovým / jablečným…

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

63
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
43
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
34
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
26
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
24
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Denní horoskop na úterý 19. 8. 2025: Komu se splní kariérní sny a kdo dnes překoná drobné překážky?

Denní horoskop na úterý 19. 8. 2025: Komu se splní kariérní sny a kdo dnes překoná drobné překážky?

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact