• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety II.
Napište svůj komentář k receptu

Boloňské špagety II.

autor: frankovka
0.0
moje hodnoceni
2.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňské špagety II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špagety
    • 500
      g vepřové maso
    • 2
      ks mrkev
    • cibule
    • česnek
    • sýr
    • sůl
    • paprika - sladká
    • chilli
    • oregáno
    • olivový olej
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Očištěnou mrkev nastrouháme nahrubo na dlouhé nudličky, cibuli a asi 4 stroužky česneku nasekáme najemno. Dáme vařit vodu na špagety. V hluboké pánvi na olivovém oleji zpěníme cibuli, přidáme čenek a mrkev a prudce opražíme. Přidáme mleté maso, okořeníme a za stáleho míchání opékáme na středním plameni. Když maso zhnědně, přidáme pár lžic kečupu a kdo má raději řidší omáčku, podlije dobrým červeným vínkem (není nutné). Přikryjeme pokličkou a necháme dodusit. Mezitím dovaříme špagety. Na talíře dáme porce špaget, na to masovou směs a sypeme bohatě sýrem.
2
Toto je další variace na špagety stokrát jinak. U nás vyzkoušená a oblíbená. Podmínkou jsou ovšem špagety italské.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 21. 8. 2010 12:13

    Tiež si myslím, že kečup nie je práve najlepšie riešenie, ale dobre použité dobré víno nemôže pokaziť žiadne jedlo.

  • Frantisek Sedivy | 20. 8. 2010 13:11

    Přesně,dává s tam jen čistě protlak,a ten ještě s cibulkou povařit chvili,at dostane jinou barvu i chut.Pak dat do toho maso osmahlé na cibulce,koření,červenou papriku,,sůl,pepř a na konec jak bude hotovo tak trošku cukru a 2 lžice tučné smetany,to nádherně zjemni chuť celé omáčky.Vino to jen skazí.

  • Hameé Babice | 12. 8. 2009 15:33

    Ach jo!

  • Anonym | 3. 4. 2008 13:42

    Souhlasím, Italove pouzivaji neapolskou omacku

  • Ester Tesolin | 7. 8. 2007 10:52

    Nechápu proč tak "ničíte " italská jídla !Copak na těstoviny patrí ketchup !! To udělat v Itálii tak Vás ukříží za živa :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Cibule Kečup - jemný Mrkev Olivový olej Oregáno Paprika - sladká Špagety Sůl Sýr Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory se zeleninou

Kapr po mlynářsku

Kapr po mlynářsku

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Pórková polévka III.

Pórková polévka III.

Americký koláč II.

Americký koláč II.

Šopský salát jinak

Šopský salát jinak

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Meruňkový koktejl

Meruňkový koktejl

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

78
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
58
Cukrové motánky - cukroví pro všední den
Cukrové motánky -…
44
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
36
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
25
Banánovo kokosové chia
Banánovo kokosové chia

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact