• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Bohatý pekáček s masem a květákem
Napište svůj komentář k receptu

Bohatý pekáček s masem a květákem

autor: Tonto
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bohatý pekáček s masem a květákem
Bohatý pekáček s masem a květákem
Bohatý pekáček s masem a květákem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny
    • maso
    • cibule
    • mražená zelenina
    • květák
    • zakysaná smetana
    • vejce
    • podravka
    • sůl
    • pepř mletý
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Dáme si vařit těstoviny.
2
Na pánvičce rozpálíme trochu oleje, na kterém osmahneme cibuli a maso, které okořeníme dle chuti (já použila koření na kuře), orestujeme, poté vyndáme.
3
Na pánev vhodíme zeleninu, podlejeme vodou, okořeníme podravkou a dusíme.
4
Květák krátce povaříme ve vroucí vodě.
5
K dušené zelenině dáme scezené těstoviny, promícháme a dáme do vymazaného pekáčku.
6
Na těstoviny dáme maso s cibulí a na to květák nakrájený nadrobno. Zalijeme smetanou rozkvedlanou s vejcem, pepřem, solí a případně zředěnou s trochou mléka.
7
Povrch posypeme sýrem a dáme do trouby zapéct (asi 30 minutek při 180°C).
8
* Můžeme použít i jiný druh přílohy.
9
* Množství surovin si každý dejte podle počtu strávníků a jejich hladu. ;)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborový pekáček nejen z brambor

Bramborový pekáček nejen z brambor

Bramborový pekáček nejen z brambor 2

Bramborový pekáček nejen z brambor 2

Barevný (nejen) zeleninový pekáček

Barevný (nejen) zeleninový pekáček

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • LucyBlack | 4. 8. 2014 08:12

    Naprosto souhlasím, název mě zaujal, ale nebudu ani zkoušet, když nemám ani představu co mám na to koupit a kolik. Je mi líto, ale toto nepovažuji za recept. Hezký den

  • Zdena | 3. 8. 2014 17:41

    Stránky jsou i pro začínající kuchařky a když napíšete jen kostru, nikoli recept, je toto pro začátečníka spíš bermudský trojúhelník. Napsat množství a pro kolik osob jste vařila není na škodu.

  • Tonto
    Tonto | 2. 8. 2014 14:55

    Pokud vím, psala jsem, že každý si má počet surovin dát sám, jak moc jí :-! Někdo dá raději více smetany, někdo přidá dvě vejce. A maso si snad každý může dát jaké chce taky, ne? Nejde o to, aby jste se řídili přesně mým postupem, jde jen o inspiraci.

  • Teta | 1. 8. 2014 21:03

    Maso,jaký?Květák,zelenina,smetany kolik?Všechno psaný horkou jehlou,Je to na prd.Palec dolu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Zdravě i chutně Oběd Pečení Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Květák Maso Mražená zelenina Pepř mletý Podravka Sůl Sýr Těstoviny Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cuketová buchta III.

Cuketová buchta III.

Krkovička na celeru

Krkovička na celeru

Kompotová buchta na plech

Kompotová buchta na plech

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

Pribiňáčkové řezy

Pribiňáčkové řezy

Bramborovo-sýrové lívance

Bramborovo-sýrové lívance

Placičky z brokolice a cukety

Placičky z brokolice a cukety

Jablečník bez vajec - jablečný koláč (buchta)

Jablečník bez vajec - jablečný koláč …

Tartaletky

Tartaletky

Doporučujeme

30 minut
Špagety s kapustičkami, šunkou a ořechy

Špagety s kapustičkami, šunkou a…

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
11
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
11
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
11
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra
Dýňový koláč s krémem ze…

Zajímavé články

Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
AHA.cz Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Narozeninový den hvězd Primy: Dojatý Bouček a náročná Nesvačilová!

Narozeninový den hvězd Primy: Dojatý Bouček a náročná Nesvačilová!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Čert, Mikuláš a anděl v erotickém horoskopu: Žhavá mikulášská nadílka! Na co se těšit v posteli?

Čert, Mikuláš a anděl v erotickém horoskopu: Žhavá mikulášská nadílka! Na co se těšit v posteli?

Další doporučené recepty:

BLT sendvič
BLT sendvič
Bobánky k čaji či kávičce
Bobánky k čaji či kávičce
Bohaté řízky
Bohaté řízky
Bochánek - třený
Bochánek - třený
Bochánek, který se vždy povede
Bochánek, který se vždy povede
Bochánky (koblihy) s mákem smažené
Bochánky (koblihy) s mákem smažené
  • Recepty.cz
  • Bohatý pekáček s masem a květákem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact