• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Bleskové česnekové špagety
Napište svůj komentář k receptu

Bleskové česnekové špagety

autor: Kamilla
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bleskové česnekové špagety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špagety
    • podravka
    • česnek
    • olej Kvalitní
    • tvrdý sýr
    • tatarská omáčka
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Špagety uvaříme v mírně osolené vodě, scedíme a propláchneme teplou vodou. V míse prokapeme špagety olejem a posypeme podravkou, nastrouhaný sýr nasypeme na teplé špagety, aby se roztavil. Česnek prolisujeme, dáme do špaget, přidáme tatarku a kečup tak, aby se špagety dostatečně obalily v omáčce.
2
Poznámka: já většinou ještě prohřeji v mikrovlnce, aby se sýr dostatečně rozpustil a nebyly ve špagetách kusy sýru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové sýrovo-ořechové těstoviny

Bleskové sýrovo-ořechové těstoviny

Bleskové švestkové lívance

Bleskové švestkové lívance

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katka | 2. 5. 2013 20:35

    Proplachování těstovin, které se podávají čerstvé by se proplachovat neměli. Jestli Markéto víte o nějaké restauraci, kde takhle kuchař hospodaří tak mi dejte jejich jména ať tam někdy náhodou nezabloudím. Ale ano těstoviny v restauracích se proplachují, vaří se do foroty a aby se s nimi lépe pracovalo po rozmražení a nelepily se tak se musí propláchnout. Recept je jinak dost nelákavý, ale chuť může být dobrá. Chutě jsou chutě a člověk je všežravec ne ;-)

  • Jelin | 10. 5. 2011 17:38

    to je hnus

  • Markéta H. | 25. 9. 2009 08:47

    Taky bych to hned neodsuzovala, kombinace kečupu a -pravda- majonézy se přeci používá na jarní chlebíčky a je to, alespoň pro mne, fakt ňamka. Tenhle recept je fakt rychlovka, nezkoušela jsem a ani to nemám v plánu, přítel česnek nemusí, natož syrový, možná bych ho nejdříve nějak tepelně upravila, třeba osmahla, ale pojmenovala bych o třeba jako studentské špagety, protože tohle už se pomalu nedá ani pokládat za vaření. Ale jak říkám, neodsuzuji. A s tím propíráním špaget...v restauracích to taky dělají.

  • Danka Snášelová | 13. 1. 2009 15:26

    Tento recept velice často vaří kluci na internátě. Je jim šuma-fuk, jak špagety vaří Italové. Mým klukům tato úprava špaget velice chutná. Smíchaná tatarka a kečup má na špagetách vynikající chuť. A nejenom na špagetách (párky bez tatarky a kečupu si také neumím představit). Do těchto špaget používám česnek sušený a na ochucení i podravku. Jím to, co chutná mým chuťovým buňkám. A nechápu, proč někdo kritizuje recept, který nevyzkoušel. Já i za kluky posílám 1.

  • Danka Snášelová | 13. 1. 2009 15:24

    Tento recept velice často vaří kluci na internátě. Je jim šuma-fuk, jak špagety vaří Italové. Mým klukům tato úprava špaget velice chutná.Smíchaná tatarka a kečup má na špagetách vynikající chuť. A nejenom na špagetách (párky bez tatarky a kečupu si také neumím představit). Do těchto špaget používám česnek sušený a na ochucení i podravku. Jím to, co chutná mým chuťovým buňkám. A nechápu, proč někdo kritizuje recept, který nevyzkoušel. Já i za kluky posílám 1.

  • Zora Manasová | 12. 1. 2009 21:01

    Nie som expert na varenie, ale pretože sa v súčasnosti stravujem podľa SPLK, musím trochu experimentovať. Mala som v chladničke rastlinnú tatárku s končiacim dátumom, tak som ju použila na omáčku a bolo to veľmi dobré. V tomto recepte sa tatárka ani nevarí, len dá na už uvarené špagety. A mimochodom, čo taká majonéza používaná v tepelnej úprave? Aj tu je zopár takých receptov, tak prečo ten údiv nad tatárkou?P.S. Všetkým ľuďom dobrej vôle i tým ostatným želá šťastný rok 2009.

  • Di - | 12. 1. 2009 15:44

    A proč by nás Taliáni měli křižovat? Copak si nemůžeme něco uvařit podle svého, jsme snad nesvéprávní ? Kamarád, který v Itálii studovat, usmažil svým italským kolegům bramboráky a oni si je máčeli v kečupu. Tak jaképak křižování!

  • Marianna Sorokova | 12. 1. 2009 15:06

    možno som to slovom "nechutné" prehnala, tým sa autorke receptu ospravedlňujem, pretože, ako sa hovorí: sto ľudí, sto chutí, ale pravdupovediac, pod názvom bleskové česnekové špagety som očakávala viac, ako prepláchnuté cestoviny zmiešané s tatárskou omáčkou a kečupom ... tento pokrm mi príde úplne bez fantázie a bez gurmánskej zmyselnosti

  • Olga . | 12. 1. 2009 13:46

    Tatarská omáčka se řadí mezi studené omáčky,ale kdo chce ať ji vaří a dobře se mu daří :-) Marianna,přehlédnu-li jedno slovíčko, tak s Vámi souhlasím doslova,doslova :-)

  • Tereza J. | 12. 1. 2009 13:41

    Súhlasím s Olgou, ja tiež cestoviny nepreplachujem, vegetu v kuchyni nepoužívam vôbec, ale to si predsa môžem upraviť podľa svojho. Vyjadrovať sa o jedle ako o nechutnom... zdá sa mi to silná káva.

  • Tereza J. | 12. 1. 2009 13:38

    Tiež súhlasím s Olgou, silný výraz... Tiež nepreplachujem cestoviny, vegetu nepoužívam v kuchyni vôbec, ale to je predsa moja vec, aby som si recept upravila podľa svojho. Rozhodne ma to neoprávňuje k takýmto výrazom.

  • Olga Zehnalová | 12. 1. 2009 12:59

    ..no teda Mariana, vyjadriť sa orecepte, že je viac než nechutný, je trocha odvážne, čo je na ňom nechutné?, veď každý si môže špagety ochutiť ako chce, ešte si si ich ani neuvarila a už takéto tvrdé hodnotenie, tak si ich jednoducho nevar.Vodu na špagety solím, ale ich po uvarení tiež nepreplachujem.

  • Marianna Sorokova | 12. 1. 2009 12:16

    zbožňujem cestoviny, mám rada tatarskú omáčku a aj kečup, ale tento recept mi príde viac, než nechutný ... za tento recept by vás taliani ukrižovali ... a oplachovať cestoviny? .. rada by som vedela, z akého dôvodu ... hm ... variť si to určite nebudem

  • Petra Fialková | 18. 7. 2008 10:56

    Proč ty špagety solíš, když je pak stejně propláchneš a ta sůl je fuč..to fakt trochu nepobíram

  • Gábina Chotašová | 19. 3. 2008 13:40

    bylo to docela dobré, akorát jsem si tam dala víc česneku což mi trochu kazilo chuť. Ale je to opravdu rychlovka

  • Alena D. | 14. 1. 2008 21:25

    Kombinace kecupu a tatarky je naprosto vyborna vec. Kdo nezkusil, nepochopi. Recept se mi moc libi a ukladam do oblibenych ;)

  • dannillka | 22. 8. 2007 11:02

    hmm dobre je to

  • baba .k | 16. 8. 2007 12:51

    preplachovat spagety? to bude sai nejaka odbornicka pretoze to je to najhorsie co mozes so spagetamy urobyt! uplne tym stratia chut!

  • xxx xxx | 5. 6. 2007 20:08

    Hej sem vypáleny jako prase..... a myslim si ze to muze byt dobre du nato!!!!

  • BillyBoy | 14. 5. 2007 13:07

    WTF?! Kečup a tatarka co to ma bejt?? A špagety ohřejvat v mikrovlnce tak to je fakt konec!

  • kááááááá kááááááá | 24. 3. 2007 11:59

    Je to fakt bleskové a dobré

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Večeře Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kečup - jemný Olej Podravka Špagety Tatarská omáčka Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vafle s lesním ovocem

Vafle s lesním ovocem

Zeleninové kari

Zeleninové kari

Bílé kokosové kuličky  -  nepečené

Bílé kokosové kuličky - nepečené

Slaný anglický koláč

Slaný anglický koláč

Kokosovo-pomerančový koláč

Kokosovo-pomerančový koláč

Pečené sladké brambory s řepou

Pečené sladké brambory s řepou

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Plněné knedlíky uzeným masem

Plněné knedlíky uzeným masem

Citrónová Janina

Citrónová Janina

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

Poslední sledované recepty

65
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
49
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
28
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři, které zasytí a zahřejí
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři,…
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v…
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší…
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
AHA.cz Richard Genzer měl namále: Záchrana od profesora Neužila

Richard Genzer měl namále: Záchrana od profesora Neužila

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Blesk pro ženy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Ženy.cz Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Blesk.cz Pravda o útěku Harryho a Meghan: Tohle prý byla poslední kapka!

Pravda o útěku Harryho a Meghan: Tohle prý byla poslední kapka!

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

  • Recepty.cz
  • Bleskové česnekové špagety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact