Tuto jednoduchou a chutnou polévku uvaříte rychlostí blesku. Do 30 minut ji můžete podávat.
RADA: Jak připravit přepuštěné máslo neboli ghí
RADA: Rychlé polévky: 7 receptů na každý den v týdnu
Polévka z kořenové zeleniny
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Jemná kedlubnová polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaná červená řepa
Třešňový koláč z podmáslí
Vepřové koleno v zelí
Zelná polévka s uzenými žebry
Vločkové řezy s krémem
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Těstoviny zapečené s květákem a…
Kořeněné chipsy z hlívy
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…