Tuto jednoduchou a chutnou polévku uvaříte rychlostí blesku. Do 30 minut ji můžete podávat.
RADA: Jak připravit přepuštěné máslo neboli ghí
RADA: Rychlé polévky: 7 receptů na každý den v týdnu
Polévka z kořenové zeleniny
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Jemná kedlubnová polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babiččiny kotlety
Švestková povidla bez míchání
Jednoduchý chleba z kvasnic
Krabí tyčinky na kari s rýží
Výborný dresing
Mrkvové muffiny
Lasagne bez bešamelu
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Kuře (nejen) na bramborách
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki