Dušené bílé zelí
Krém z bílé ředkve na víně
Fazole v bílé omáčce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Zapékaná zelenina se sýrem
Citronový dort (řezy) s želé
Domácí chleba
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Jidáše - medové
Zelňačka z uzených žeber
Kapustová polévka se slaninou
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí