• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Biftek falešný
Napište svůj komentář k receptu

Biftek falešný

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Biftek falešný
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • chleba
    • olej
    • cibule
    • okurka
    • koření Klasik od Vitany
    • vejce
    • hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Na oleji usmažíme klasickou topinku. Po usmažení ji "prokapeme" kořením KLASIK, potřeme plnotučnou hořčicí, na to položíme vejce usmažené na způsob "volské oko" a poklademe v množství "přiměřeně" na kolečka nakrájenou cibulí a na kolečka nakrájenou okurkou.
2
Je to oblíbená snídaně mého muže. Recept jsme před mnoha a mnoha lety někde vyčetli (že by Péťa Vařič?). Tam dokonce psali, že když to někdo jedl po tmě, vůbec nepoznal, že to není maso.... Tak nevím....
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka H. | 29. 10. 2008 08:48

    Jejda, čtu komentáře a omlouvám se dodatečně Péťovi Vařiči. Já tu knihu taky mám a měla jsem ji ráda. Nicméně recept na topinku s maggi(potmě) jsem fakt četla kdysi v Mladém světě, ale asi to byly příspěvky čtenářů v okénku Péti Vařiče. Péťo, promiň :-)

  • eva rabasova | 26. 10. 2008 22:04

    Když topinky, tak se špenátem, už se na ně těším, když zbyde špenát od oběda a je tam méně cholesterolu.

  • Vlaďka Daranská | 25. 10. 2008 14:11

    Topinka s vejci je fakt dobrá.sice nezdravá,ale když se to nebaští často,tak to tělo unese:) Mamka udělala jednou z 'nouze',když se jí nechtělo smažit topinky, zapečené housky se smaženými vejci-rozkrojila housky,podmázla je trošinku máslem,na to míchaná vajíčka,na tenká kolečka nakrájenou cibuli na,na to plátek eidamu a kečup a zapekla v troubě.Je to chutné,dá se to různě obměnit a příprava poměrně rychlá(ani návštěvy nepohrdnou.)Omlouvám se,to jsem se teda rozepsala mimo topinku:)

  • zdenka supolova | 25. 10. 2008 12:08

    Možná mám divné chutě,ale chléb s magim miluju.Zkuste topinku potřít česnekem,pomazat taveným sýrem a na to smažená vajíčka.Je to neskutečná dobrota( BEZ toho magi).

  • Jarka O. | 23. 10. 2008 20:48

    Oldo, škoda ořechů a špeku, nestačil by suchý chléb? My vždycky dáváme kousek kůrky :-) Za vůní špeku se Vám tam nastěhují i ty, které to původně neměly v úmyslu ;-)

  • Oldřich Gargulák | 23. 10. 2008 17:41

    Bydlím va mýtince u lesa. Na zimu se do domu stěhuje myš lesní. Jsou to takové mršky, ale stašně rychle se množej. Líčím na ně ořechy. Rozhodím jich pár kolem pastičky, ony jich pár sezobnou, ani očkem nemrknou. Potom cvak, a mám Tě. Občas je lákám na špek... Ale Otakare, že zrovna Vy skočíte na topinku... :o)

  • ladislava staffenová | 23. 10. 2008 17:36

    Přesně jak píše Terezka. A k tomu černý čaj s citronem a nemá to chybu....

  • Tereza J. | 23. 10. 2008 17:12

    Aj obyčajná hrianka je dobrá, ak je dobre spravená. U nás sa robia hrianky pečené na sucho ( v hriankovači alebo na platni z oboch strán ), potom sa bohato potirajú strúčikom cesnaku a tenunkou vrstvou masti, len toľko, čo vpije do hrianky. A verte , že je to dobré :)))

  • Otakar Novák | 23. 10. 2008 16:30

    Souhlasím se Sylvou. Vy vlastně křoupete obyčejnou topinku?

  • ladislava staffenová | 23. 10. 2008 13:54

    Já tu knihu Péti Vařiče mám před sebou a tohle tam fakt není.Ale to určitě není podstatné, hlavně když to chutná.

  • Zdena z JM | 23. 10. 2008 13:46

    Takový krajíc chleba pocákáný maggi,opečený nad ohněm do křupava a potřený česnekem to si dám někdy raději jak špekáček. Ač nezdravé-moc dobré.

  • Sylva P. | 23. 10. 2008 13:23

    Pane Oldřichu, když to všechno nedáváte, co pak zbývá? Jen opečený chleba ne?

  • Oldřich Gargulák | 23. 10. 2008 10:39

    Já tento biftek zbožňuji! Sice nedávám to vajíčko s okurkou, a hořčici s cibulí jsem také vypustil...místo MAGGI biftek bohatě parfémuji česnekem. A když se chci opravdu rozšoupout, dělám biftek "na druhou" - to si na něj navrším tataráček! Ani nemusí být ze svíčkové, stačí HOUBOVÝ :o)

  • Věra Štroblová | 23. 10. 2008 10:11

    Jo když je opravdu veliký hlad, tak věřím že chutná jako pravý... no a ještě když je tma :-)))

  • Věra Štroblová | 23. 10. 2008 10:00

    No když je véééélikej hlad, tak chutná jako pravý :-))))

  • Tereza J. | 23. 10. 2008 09:50

    Péťa Vařič určite nie :))) Péťa Vařiť žiadne takéto príchute nepoužíval, varil aj veľmi lacno, ale bez umelín. Tú knihu mám doma.

  • Lenka H. | 23. 10. 2008 09:47

    Já jen potvrzuju ten zdroj receptu: Byl to opravdu Péťa Vařič v Mladém světě. Jmenovalo se to Studentský biftek: topinku hodně počesnekovat a myslím, že tam ani nebylo to vejce a okurka, jen magi, hořčice a cibule. Ale k pivu to nebylo vůbec špatný :-)

  • Jindřich Doležal | 23. 10. 2008 09:36

    Děláme to tak spoustu let. Jenom bez Magi, ale je to chuťovečka. Doporučuji. JindřichDávám jedna!

  • Martin Hyka | 22. 10. 2008 21:32

    tak to je teda sakra falešný :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Cibule Hořčice plnotučná Koření Okurka Olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jahodová zmrzlina II.

Jahodová zmrzlina II.

Zeleninová polévka s pohankou

Zeleninová polévka s pohankou

Prokládané brambory s cuketou - zdravě a chutně

Prokládané brambory s cuketou -…

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Pikantní vepřová pečínka

Pikantní vepřová pečínka

Cuketa s vejci - smaženice

Cuketa s vejci - smaženice

Jemná vajíčková pomazánka

Jemná vajíčková pomazánka

Cibulové kroužky

Cibulové kroužky

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

162
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
63
Kokosová limonáda
Kokosová limonáda
57
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…
49
Borůvkovo-meruňkové muffiny
Borůvkovo-meruňkové…
41
Uhlířina po našem
Uhlířina po našem

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery

Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

  • Recepty.cz
  • Biftek falešný
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact