• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Napište svůj komentář k receptu

Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 35
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g těstoviny
    • sůl
    • 250
      g cherry rajčátka
    • 2
      ks červená paprika
    • 100
      g olivy s papričkou nebo jiné
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce gyros koření
    • 1
      ks zakysaná smetana (200g)
    • 2
      ks vejce
    • máslo na vymazání

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu na skus, pak scedíme.
2
Rajčátka, papriku, česnek i olivy pokrájíme, smícháme s těstovinami, ochutíme kořením a dáme buď do vymazané zapékací mísy nebo do jednoporcových mističek. Vejce rozšleháme, smícháme se smetanou a směsí přelijeme těstoviny. Dáme zapéct do předehřáté trouby dokud smetanovo-vaječná směs neztuhne. Podáváme ihned, výborné jsou i vychladlé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé zapékané brambory

Bezmasé zapékané brambory

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anina | 2. 6. 2015 08:46

    Rychlá a výborná večeře, děkuju

  • Radka | 10. 7. 2014 15:19

    Dobrý den. Zbyly mi kolínka od včerejšího oběda, tak jsem to zkusila. Jen tak o něco víc co pro sebe, protože přítel o zeleninové pokrmy nijak zvlášť nestojí. A vida, málem mi to snědl, uličník jeden!

  • Eva | 25. 5. 2013 19:56

    testoviny na tento zpusob byly opravdu vyborne. mela jsem je s kuretem. misto rajcat jsem pridala protlak. vyberne jsou v tom prave ty olivy a chuti dodava i cesnek. ja davala jen 1 strouzek, ale myslim, ze 3 by byvaly lepsi.

  • henessi | 28. 9. 2012 12:05

    Vyborny obedik :-).

  • Julie Vodičková | 20. 8. 2012 13:46

    Protože všem chutnaly a bez masa se většinou obejdu jen já, můžu je dělat i nadále. Děkuji za dobrý recept.

  • Tera | 29. 3. 2012 14:52

    Dnes jsem zkoušela a mohu jen doporučit...Zelenina tomu dodává super chutˇ a olivy jsou skvěle výrazné..Ještě jsem přidala na drobno nakrájenou vysočinu.Po upečení posypáno mozarelou VÝBORNÉÉ... ;-)

  • Rejholcová Dagmar | 22. 3. 2012 14:02

    Doporučuji zkusit, je to výborná varianta zapékaných těstovin s neotřelou chutí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Zdravě i chutně Zelenina Bezmasá jídla Oběd Večeře Pečení Vaření Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cherry rajčátka Gyros koření Máslo Olivy s papričkou Sůl Těstoviny Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka z růžičkové kapusty

Polévka z růžičkové kapusty

Kuřecí játra na olivách a víně

Kuřecí játra na olivách a víně

Vepřové na karí

Vepřové na karí

Česneková polévka IV.

Česneková polévka IV.

Ryba s těstovinami

Ryba s těstovinami

Fofrperník

Fofrperník

Brokolicová polévka IV

Brokolicová polévka IV

Malinová lahůdka

Malinová lahůdka

Maminčiny kuřecí závitky

Maminčiny kuřecí závitky

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

190
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
150
Debrecínská polévka s fazolemi
Debrecínská polévka s…
127
Lamington
Lamington
108
Omáčka Gribiche
Omáčka Gribiche
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Hořkosladké loučení Gábiny Partyšové: Opouští ji syn (18)! Jde po stopách Kate a Williama

Hořkosladké loučení Gábiny Partyšové: Opouští ji syn (18)! Jde po stopách Kate a Williama

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Bezmasá směs z portobella
Bezmasá směs z portobella
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé zapékané brambory
Bezmasé zapékané brambory
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
Bezový sirup za studena
Bezový sirup za studena
  • Recepty.cz
  • Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact