• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Napište svůj komentář k receptu

Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 35
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g těstoviny
    • sůl
    • 250
      g cherry rajčátka
    • 2
      ks červená paprika
    • 100
      g olivy s papričkou nebo jiné
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce gyros koření
    • 1
      ks zakysaná smetana (200g)
    • 2
      ks vejce
    • máslo na vymazání

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu na skus, pak scedíme.
2
Rajčátka, papriku, česnek i olivy pokrájíme, smícháme s těstovinami, ochutíme kořením a dáme buď do vymazané zapékací mísy nebo do jednoporcových mističek. Vejce rozšleháme, smícháme se smetanou a směsí přelijeme těstoviny. Dáme zapéct do předehřáté trouby dokud smetanovo-vaječná směs neztuhne. Podáváme ihned, výborné jsou i vychladlé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Zapečené bylinkové kapie s balkánským sýrem a olivami

Zapečené bylinkové kapie s balkánským…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anina | 2. 6. 2015 08:46

    Rychlá a výborná večeře, děkuju

  • Radka | 10. 7. 2014 15:19

    Dobrý den. Zbyly mi kolínka od včerejšího oběda, tak jsem to zkusila. Jen tak o něco víc co pro sebe, protože přítel o zeleninové pokrmy nijak zvlášť nestojí. A vida, málem mi to snědl, uličník jeden!

  • Eva | 25. 5. 2013 19:56

    testoviny na tento zpusob byly opravdu vyborne. mela jsem je s kuretem. misto rajcat jsem pridala protlak. vyberne jsou v tom prave ty olivy a chuti dodava i cesnek. ja davala jen 1 strouzek, ale myslim, ze 3 by byvaly lepsi.

  • henessi | 28. 9. 2012 12:05

    Vyborny obedik :-).

  • Julie Vodičková | 20. 8. 2012 13:46

    Protože všem chutnaly a bez masa se většinou obejdu jen já, můžu je dělat i nadále. Děkuji za dobrý recept.

  • Tera | 29. 3. 2012 14:52

    Dnes jsem zkoušela a mohu jen doporučit...Zelenina tomu dodává super chutˇ a olivy jsou skvěle výrazné..Ještě jsem přidala na drobno nakrájenou vysočinu.Po upečení posypáno mozarelou VÝBORNÉÉ... ;-)

  • Rejholcová Dagmar | 22. 3. 2012 14:02

    Doporučuji zkusit, je to výborná varianta zapékaných těstovin s neotřelou chutí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Zdravě i chutně Zelenina Bezmasá jídla Oběd Večeře Pečení Vaření Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cherry rajčátka Gyros koření Máslo Olivy s papričkou Sůl Těstoviny Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Buchty

Buchty

Závitky s cibulovou náplní

Závitky s cibulovou náplní

Cizrna po boloňsku

Cizrna po boloňsku

Banánový chlebíček bez másla - vláčný

Banánový chlebíček bez másla - vláčný

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Plněné ořechové rohlíčky

Plněné ořechové rohlíčky

Pistáciové sušenky

Pistáciové sušenky

Vanilkové mini bábovky

Vanilkové mini bábovky

Doporučujeme

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

81
Klasické lečo
Klasické lečo
80
Masová směs s cuketou na těstoviny, brambory nebo rýži
Masová směs s cuketou na…
57
Rukolový salát s novými bramborami
Rukolový salát s novými…
51
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
50
Bramborový rychlý salát s hořčicovým dresingem
Bramborový rychlý salát…

Zajímavé články

Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Jitka Boho a Lukáš Langmajer oficiálně přiznali vztah: Vyznání ale záhy smazali!

Jitka Boho a Lukáš Langmajer oficiálně přiznali vztah: Vyznání ale záhy smazali!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Další doporučené recepty:

Bezmasá směs z portobella
Bezmasá směs z portobella
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé zapékané brambory
Bezmasé zapékané brambory
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
Bezový sirup za studena
Bezový sirup za studena
  • Recepty.cz
  • Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact