• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Bezmasé těstoviny - výborné
Napište svůj komentář k receptu

Bezmasé těstoviny - výborné

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 61
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé těstoviny - výborné
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g špenát listy, spařené
    • 1
      ks cibule velká
    • 3
      stroužek česnek 2 -
    • 250
      g nakládaná loupaná rajčata
    • provensálské koření dle chuti
    • sůl dle chuti
    • 0,50
      lžička cukr krupice cca
    • olej
    • 400
      g těstoviny
    • sýr dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě se lžící oleje. Pak scedíme. Jemně pokrájenou cibuli osmažíme na trošce oleje, přidáme zpěnit nasekaný česnek. Spařený pokrájený špenát necháme na cibuli chvíli pod poklicí podusit, přidáme pokrájená rajčata (i se šťávou), ochutíme kořením, cukrem, solí, promícháme, necháme probublat, případně přilijeme trochu vařící vody na zředění zeleninové omáčky. Těstoviny promícháme s hotovou omáčkou, nandáme na talíře a posypeme strouhaným sýrem. Podáváme ihned.
2
* Pokud máme rádi ostřejší pokrmy můžeme přidat chilli omáčku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

Bezmasé zapékané brambory

Bezmasé zapékané brambory

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Urbanová | 4. 4. 2017 12:11

    Vynikající lehké jídlo.Děkuji.

  • kejronka | 9. 4. 2016 12:40

    Dělala jsem přesně podle receptu, právě jsem dojedla a bylo to SUPER !! <3 Recept si zapíšu a budu dělat častěji :-[ Díky!

  • Veronika | 6. 11. 2015 10:52

    Vynikající :-)

  • Hanka | 22. 10. 2015 12:15

    Senzace! Tohle jídlo bylo boží!

  • Klárka | 6. 3. 2015 14:37

    skvělý oběd <3

  • Alice | 15. 5. 2014 11:23

    Moc dobré a zdravé jídlo, snězené bez větších výčitek z nadbytku kalorií. Zase jsem bohatší o jeden fajn recept. Děkuji.

  • Anonymous | 4. 11. 2013 19:58

    fajn, ale s masem. bez masa o nicem.

  • lexxy
    lexxy | 5. 8. 2013 17:31

    Taky jsem kvůli přítelovi přidala mleté maso a dala do zapékací mísy..jenže on přiběhly a nechtěl mě pustit k troubě a jen to ujídal jak už je to výborný teď :D Tak jsem mu musela dát na talíř a zbytek rychle do trouby :D

  • Ivana Samcová | 12. 7. 2013 11:50

    Výborný recept. U nás naprostá spokojenost. Jen místo špenátu jsem použila mangold a k provensálskému koření jsem přidala čerstvou bazalku. Jiří, moc dík za recept. Zdravím. Ivana

  • Mája | 20. 5. 2013 18:32

    Ty byly :-* , velká bašta!

  • jarus | 2. 10. 2012 19:41

    bezva recept, diky <3

  • Kabátová | 17. 8. 2012 07:20

    Výborná a lehká večeře. Děkuji za recept, budu ho vařit dál.

  • prťavec
    prťavec | 18. 7. 2012 22:46

    Je to vážně vynikající dobrota :-).. Musím se přiznat, že jsem si je sice udělala s masem, ale nejdříve jsem udělala vše podle receptu :-).. poté jsem kvůli přítelovi přidala mleté maso, promíchala vše s nastrouhaným sýrem a dala asi na 25 min. zapéct.. a olizoval se až za ušima :-)

  • Anderlová | 6. 7. 2012 13:39

    Těstoviny jedna básen, absolutní letní delikatesa, kterou zařazuji do našeho jídelníčku s velkým potěšením :-* :-P <3

  • Verča | 11. 4. 2012 21:36

    Ikdyž jsem sýr nedala byla to bezva bašta, tak díky.

  • Kloučková | 18. 10. 2011 19:23

    Výborný recept, přidala jsem k nim i zbytek sušených rajčat v oleji a namísto strouhaného sýru dala nakrájenou mozzarellu, nemělo to žádnou chybičku a určitě brzy zopakuji.

  • Vlasta | 21. 7. 2011 07:12

    Použila jsem zmražený listový špenát, byla to výborná a rychlá večeře.

  • Gama | 10. 7. 2011 21:00

    Vřele doporučuji, i můj krvelačný muž se olizoval a to je co říci! <:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Zdravě i chutně Z těstovin Zelenina Bezmasá jídla Oběd Večeře Vaření Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cukr krupice Nakládaná loupaná rajčata Olej Provensálské koření Špenát Sůl Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

bramborový salát bavorský

bramborový salát bavorský

Špízy z mletého (nejen) krůtího masa

Špízy z mletého (nejen) krůtího masa

Kokosovo-pomerančový koláč

Kokosovo-pomerančový koláč

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou - minutka

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …

Bylinková krůtí (nejen) stehna na houbách

Bylinková krůtí (nejen) stehna na…

Jednoduché špenátové špecle

Jednoduché špenátové špecle

Kuřecí nudličky v tempuře

Kuřecí nudličky v tempuře

Červené špagety

Červené špagety

Doporučujeme

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

125
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
42
Kedlubnové zelí na cidru s bramborami na bouchačku
Kedlubnové zelí na cidru…
33
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
22
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
17
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…

Zajímavé články

Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
Nejkrásnější vánoční cukroví: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční cukroví: Inspirujte se v…
Dnes vaří Těhotnej kuchař: Skvělé rychlovky, které vám ušetří spoustu času i práce
Dnes vaří Těhotnej kuchař: Skvělé rychlovky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Runový horoskop na prosinec: Býky ovládne nová láska, Váhy zažijí velké změny a Štíry čeká měsíc plný smůly

Runový horoskop na prosinec: Býky ovládne nová láska, Váhy zažijí velké změny a Štíry čeká měsíc plný smůly

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Těhotná Nývltová v šoku: Partner v pátrání policie!

Těhotná Nývltová v šoku: Partner v pátrání policie!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Runový horoskop na prosinec: Býky ovládne nová láska, Váhy zažijí velké změny a Štíry čeká měsíc plný smůly

Runový horoskop na prosinec: Býky ovládne nová láska, Váhy zažijí velké změny a Štíry čeká měsíc plný smůly

Další doporučené recepty:

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Bezmasá směs z portobella
Bezmasá směs z portobella
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapékané brambory
Bezmasé zapékané brambory
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
  • Recepty.cz
  • Bezmasé těstoviny - výborné
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact