Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chlebové placky
Nouzová polévka
Houbová omáčka II.
Rychlá znojemská
Čočkový prívarok
Debrecínská polévka
Chřestový salát s kozím sýrem
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Dušená kari z dýně v mletém mase
15minutová česnečka
Marry Me Chicken
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Pomazánka z pečeného česneku
Nejlepší vaječný likér
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč