Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šlehačkový beránek
Janiny kuřecí medailonky
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Jablečný závin s tvarohem z…
Zdravé lívance ze zakysané smetany
Plněné máslové sušenky
Mrkvové placičky
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zapečená plněná rajčata
Francouzský koláč s hruškami
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake