Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Avokádová pomazánka II.
Americké muffiny
Škvarky z domácí pekárny
Cuketa na orientální způsob
Zelný salát s jablkem a mrkví
Výborný těstovinový salát s vejcem
Smažený máslový celer
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
Celerové karbanátky (sekaná)
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Houbový guláš
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake
Mexická tortilla se zelným salátem