• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Berounská roštěnka
Napište svůj komentář k receptu

Berounská roštěnka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Berounská roštěnka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g hovězí roštěná
    • 1
      ks šunka
    • 25
      g nákládané žampiony
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      ks citron (Plátek)
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji prudce orestujeme. Mezi plátky masa vložíme kornout ze šunky naplněný orestovanými žampiony, zastříkneme kečupem, worchestrem a dusíme doměkka. Na talířích maso zdobíme citronem. Podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Popradská roštěnka

Popradská roštěnka

Švédská roštěnka

Švédská roštěnka

Roštenka plnená šunkou

Roštenka plnená šunkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tomáš Balek | 10. 1. 2009 14:17

    moc dobrej recept uplně mě tečou sliny ham ham

  • Péťa smíšek | 30. 11. 2005 14:13

    Tak to je super. Jak recept, tak komentáře. Nevidím jediný důvod proč to mazat, alespoň se člověk zasměje :-) Dobrou chuť Petra

  • Anonym | 5. 6. 2005 09:00

    obsluha!!!! prosím vymazávejte ty nesmysly, tady snad jde o recepty a ne o hojení komplexů? ten recept samozřejmě vyzkouším,děkuji za inspiraci!Renata

  • Gaschler Jiny Alois | 7. 10. 2004 08:33

    Vsechno dobre az na ty hranolky, co takhle ryze ?V kazdem pripade vhodnejsi priloha, nebo ?

  • Pavel | 14. 3. 2004 09:58

    Já si myslím, ža to jídlo za to stojí ..... :-)

  • Renata Nelibová | 27. 2. 2004 20:48

    to jsou fakt dobrý hlody a co taky nějaký to zhodnocení jídla?

  • Eva S. | 27. 2. 2004 11:07

    syrový se píše tvrdé y nikoli měkké milý "LOYZO" :-)

  • gaschler alois | 22. 2. 2004 12:17

    Mam takovy dojem ze jde o puntickarstvi jez zde neni na miste.Kazdy rozumne uvazujici radbykuchar dobre vi, ze porce masa na 1 osobu se pocita camezi 100 - 200 gr sirove vahy OK ?Loiza

  • Honza Novák | 21. 2. 2004 10:27

    Ano, až do konce vážená a bývá zvykem mezi slušnými lidmi se podepsat oaní Bosorková či slečno. Jinak jste snad jen lehce ustřekená a můžete jít závodit s Vámi podobnými do Novinek. Dobrou chuť všem, kdo na tyto stránky zavítají kvůli inspiraci a zájmu o kuchyni. Představuji se jen slušným lidem, takže s úctou zdraví -

  • Kuchařka on-line | 19. 2. 2004 08:00

    Chybička tam byla. U receptu byl uveden počet porcí 4 a poté upraven na 1 :)

  • Zuzka bosorka | 18. 2. 2004 20:27

    Vážený pane Josefe Davídku, vždy a vše se má dočíst až do konce - zde je uvedeno "počet porcí :1!! Tak nevím, kde jste vzal 4 dkg na osobu.Jo, holt nikdo nejsme dokonalý - v tomto případě Vy, protože vidíte omyl i tam, kde není! A jistě Vám udělalo dobře, že autorka receptu ještě poděkovala za upozornění na chybu, která tam není. Zdravím a přeji u všech realizovaných receptů z on-line kuchařky dobrou dobrou chuť!!!

  • Kuchařka on-line | 11. 2. 2004 09:26

    Děkuji za upozornění.

  • Josef Davidek | 11. 2. 2004 08:24

    Ta vaha se mi nezda. To je tak 4 deka na osobu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Smažení Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Hovězí roštěná Kečup - jemný Nákládané žampiony Pepř mletý Sůl Šunka Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolicová krémová polévka

Brokolicová krémová polévka

Ledový salát se smetanou

Ledový salát se smetanou

Americké muffiny

Americké muffiny

Alenčin rychlý skládaný salát

Alenčin rychlý skládaný salát

Bazalkové kuře s ořechy

Bazalkové kuře s ořechy

Těstoviny zapečené s květákem a slaninou

Těstoviny zapečené s květákem a…

Domácí kulajda

Domácí kulajda

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

50
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
38
Rychlá houbová omáčka
Rychlá houbová omáčka
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
20
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Vítězka Zrádců Nicole odhalila: Zapálili jsme Křivoklát!

Vítězka Zrádců Nicole odhalila: Zapálili jsme Křivoklát!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Berounská roštěnka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact