• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Berounská roštěnka
Napište svůj komentář k receptu

Berounská roštěnka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Berounská roštěnka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g hovězí roštěná
    • 1
      ks šunka
    • 25
      g nákládané žampiony
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      ks citron (Plátek)
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji prudce orestujeme. Mezi plátky masa vložíme kornout ze šunky naplněný orestovanými žampiony, zastříkneme kečupem, worchestrem a dusíme doměkka. Na talířích maso zdobíme citronem. Podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Popradská roštěnka

Popradská roštěnka

Švédská roštěnka

Švédská roštěnka

Roštenka plnená šunkou

Roštenka plnená šunkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tomáš Balek | 10. 1. 2009 14:17

    moc dobrej recept uplně mě tečou sliny ham ham

  • Péťa smíšek | 30. 11. 2005 14:13

    Tak to je super. Jak recept, tak komentáře. Nevidím jediný důvod proč to mazat, alespoň se člověk zasměje :-) Dobrou chuť Petra

  • Anonym | 5. 6. 2005 09:00

    obsluha!!!! prosím vymazávejte ty nesmysly, tady snad jde o recepty a ne o hojení komplexů? ten recept samozřejmě vyzkouším,děkuji za inspiraci!Renata

  • Gaschler Jiny Alois | 7. 10. 2004 08:33

    Vsechno dobre az na ty hranolky, co takhle ryze ?V kazdem pripade vhodnejsi priloha, nebo ?

  • Pavel | 14. 3. 2004 09:58

    Já si myslím, ža to jídlo za to stojí ..... :-)

  • Renata Nelibová | 27. 2. 2004 20:48

    to jsou fakt dobrý hlody a co taky nějaký to zhodnocení jídla?

  • Eva S. | 27. 2. 2004 11:07

    syrový se píše tvrdé y nikoli měkké milý "LOYZO" :-)

  • gaschler alois | 22. 2. 2004 12:17

    Mam takovy dojem ze jde o puntickarstvi jez zde neni na miste.Kazdy rozumne uvazujici radbykuchar dobre vi, ze porce masa na 1 osobu se pocita camezi 100 - 200 gr sirove vahy OK ?Loiza

  • Honza Novák | 21. 2. 2004 10:27

    Ano, až do konce vážená a bývá zvykem mezi slušnými lidmi se podepsat oaní Bosorková či slečno. Jinak jste snad jen lehce ustřekená a můžete jít závodit s Vámi podobnými do Novinek. Dobrou chuť všem, kdo na tyto stránky zavítají kvůli inspiraci a zájmu o kuchyni. Představuji se jen slušným lidem, takže s úctou zdraví -

  • Kuchařka on-line | 19. 2. 2004 08:00

    Chybička tam byla. U receptu byl uveden počet porcí 4 a poté upraven na 1 :)

  • Zuzka bosorka | 18. 2. 2004 20:27

    Vážený pane Josefe Davídku, vždy a vše se má dočíst až do konce - zde je uvedeno "počet porcí :1!! Tak nevím, kde jste vzal 4 dkg na osobu.Jo, holt nikdo nejsme dokonalý - v tomto případě Vy, protože vidíte omyl i tam, kde není! A jistě Vám udělalo dobře, že autorka receptu ještě poděkovala za upozornění na chybu, která tam není. Zdravím a přeji u všech realizovaných receptů z on-line kuchařky dobrou dobrou chuť!!!

  • Kuchařka on-line | 11. 2. 2004 09:26

    Děkuji za upozornění.

  • Josef Davidek | 11. 2. 2004 08:24

    Ta vaha se mi nezda. To je tak 4 deka na osobu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Smažení Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Hovězí roštěná Kečup - jemný Nákládané žampiony Pepř mletý Sůl Šunka Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nakládaný bůček

Nakládaný bůček

Švestkový koláč V.

Švestkový koláč V.

Jogurtová buchta s ovocem II.

Jogurtová buchta s ovocem II.

Beránek s kandovaným ovocem

Beránek s kandovaným ovocem

Frýdecká kotleta v alobalu

Frýdecká kotleta v alobalu

Šlehačkový koláč s rebarborou

Šlehačkový koláč s rebarborou

Pomazánka z tvrdého salámu

Pomazánka z tvrdého salámu

Karbanátky s cuketou

Karbanátky s cuketou

Portobello s nivou a šunkou

Portobello s nivou a šunkou

Doporučujeme

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

197
Kořeněné sýrové tyčinky
Kořeněné sýrové tyčinky
126
Špecle s brokolicovou omáčkou
Špecle s brokolicovou…
97
Bigos
Bigos
76
Asijské rizoto s kuřecím masem
Asijské rizoto s kuřecím…
67
Smetanový dort s ovocem
Smetanový dort s ovocem

Zajímavé články

Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

  • Recepty.cz
  • Berounská roštěnka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact