• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bělehradský řízek
Napište svůj komentář k receptu

Bělehradský řízek

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bělehradský řízek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřová kýta
    • sůl
    • pepř mletý
    • brambory
    • rajčata
    • cibule
    • paprikové lusky
    • vegeta
    • olej
    • hladká mouka
    • kmín
    • česnek

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Nejprve zprudka osmahneme na oleji a pak pozvolněji doděláme. Vlastně jsme vyrobili přírodní řízek. Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme na plátky asi 1/2 cm, cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka, papriku na proužky, česnek na lístečky.
2
Všechno dáme do pekáče, posypeme vegetou a kmínem, polejeme olejem a promícháme. Trochu podlijeme vodou.
3
Přikryjeme alobalem a pečeme v troubě asi 30 minut. Potom alobal odstraníme a dopékáme odkryté, aby se směs trochu opekla. Případně dokořeníme.
4
Podáváme s přírodním řízkem.
5
Kdo dává přednost kuřecímu masu, je to dobré i s tím, protože zde jde především o úpravu těch brambor. Dělám jich vždycky plný pekáč.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

Pavlišovský řízek

Pavlišovský řízek

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janaso | 9. 6. 2013 13:07

    Celkem fajn.

  • Michaela Svatošová | 7. 4. 2011 17:12

    souhlasím,také tam zeleninové lečo bez nálevu patří ;-)

  • Michaela Svatošová | 7. 4. 2011 17:10

    <3 plně souhlasím,takto připravené cokoliv,co se týče masa je velice chutné,snáze upravitelné a i na "pohled" zajímavé 8-)

  • Michaela Svatošová | 7. 4. 2011 17:08

    Chtěla bych jen podotknout,že do brambor patří kečup,je to základní předpis pro takto připravené, společně s přírodním řízkem z vepřové kýty tvoří právě onen "Bělehradský vepřový řízek".Brambory se běžně upravují přímo na plotně,na základu,nikoliv v troubě.Ale každý vaří jinak,věřím,že i takto upravené jídlo je chutné ;-)

  • mia | 11. 3. 2008 14:33

    každopádně bych naložila maso do škrobovky smíchané s vejcem a olejem,krásně masíčko jakoby zapouzdří a maso není vyschlé.dá se takto využít u všech mas

  • Zdeněk | 8. 3. 2008 16:46

    Když člověk ví jak na to, je to skvělé. Bělehradský řízek od mé tchýně-čekatelky jsou pro mě svátek :)

  • Ilonka ..... | 21. 1. 2008 20:33

    tak jsem zvědavá budu ho dělat prvně a to ještě na hospodě tak mi lidičky co to bude číst držte palečky

  • vlastik kratochvil | 13. 11. 2007 09:02

    jdu na to pak dam vědět

  • růžik | 21. 9. 2007 14:16

    dost práce a nic moc

  • MARTINA Schwoiserová | 12. 2. 2007 11:55

    je to vyborny,ale delala jsem to s veprovyma rizkama v klasickym trojobalu.skvěle

  • Dáša Piskáčková | 27. 8. 2006 11:28

    je to lepší když se tam dá zeleninové lečo.

  • Ilona Cooper | 28. 7. 2006 20:56

    vynikajici

  • Macíková | 3. 5. 2006 17:18

    Zkusím to

  • Macik | 7. 1. 2006 17:26

    Nic moc

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Smažení Srbsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hladká mouka Kmín Olej Paprikové lusky Pepř mletý Rajčata Sůl Vegeta Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chudí rytíři

Chudí rytíři

Tvarohový koláč s citronem

Tvarohový koláč s citronem

Tvarohový mřížkový koláč

Tvarohový mřížkový koláč

Kuřecí stehna po Řecku

Kuřecí stehna po Řecku

Slaní šneci II.

Slaní šneci II.

Okurková polévka

Okurková polévka

Křenová pomazánka II.

Křenová pomazánka II.

Housky (DUKAN)

Housky (DUKAN)

Batáty ve slanině

Batáty ve slanině

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

281
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
184
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
85
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se…
74
Pastéis de nata
Pastéis de nata
60
Voňavé asijské ossobuco s pečenou dýní
Voňavé asijské ossobuco…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Farářka ze StarDance Kopecká: Léčí zraněnou partnerku!

Farářka ze StarDance Kopecká: Léčí zraněnou partnerku!

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Bělehradský řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact