Bedly na kmíně
Václavky (bedly) s kořenovou…
Václavky (bedly, hlíva) nejen s…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
chutnalo to i mé ženě, která je ke všem nehřibovitým houbám velmi nedůvěřivá a taky všem kolegům v práci a ti mají sakra vybíravé jazýčky. takže 1****
výborné
Udělal jsem si tuhle pochoutku 2 roky po Vás a dávám jí za 1.
Je jedno do čeho je namočíte,dá se to jíst stejně.
nejlepší je je namočit tak na 30 sec do mlíka
Bedly se nemusi dávat do horke vody jdou obalit krásně i tak.
Před úpravou dejte bedly na 1-2 minuty do horké vody. Jsou krásně vláčné nelámají se a lépe se obalují v těstíčku.
Rybí salát z králíka
Šopský salát jinak
Bomba na letní vedra
Bůček pro správné chlapy
Medové perníčky hned k jídlu
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
Mayská horká čokoláda s chilli
Citronový nebo pomerančový krém -…
Ořechový biskupský chlebíček
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky