• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • BeBe řezy
Napište svůj komentář k receptu

BeBe řezy

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 10
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
BeBe řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení vanilkový pudink
    • 0,50
      l mléko
    • 200
      g cukr krupice
    • 300
      g máslo
    • 3
      balíček sušenky be-be
    • granko
    • hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Dle návodu uvaříme vanilkový pudink spolu se 100 g cukru. Do horkého zašleháme zbývající cukr a necháme vychladit. Poté zašleháme máslo a dochutíme rumem.
2
Vznikne tuhý krém, kterým promazáváme sušenky a dáváme je stále za sebou, vyrobíme jakousi nohavici. Krémem nešetříme a zbytkem pomažeme všechny strany.
3
Posypeme grankem a dáme do druhého dne ztuhnout do ledničky. Krájíme našikmo na úhledné řezy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bebe řezy II.

Bebe řezy II.

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Banánová střecha z BEBE sušenek

Banánová střecha z BEBE sušenek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mystery | 1. 9. 2012 16:09

    Zbožňuju tenhle recept, je to vážně ňamka :D:D

  • Danča | 25. 2. 2012 13:52

    Moc dobré... ;-)

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:34

    Mňáááám! :-) Opravdu skvělé!

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:34

    Mňáááám! :-) Opravdu skvělé!

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:33

    Mňáááám! :-) Opravdu skvělé!

  • Nikol Miklendova | 23. 1. 2009 19:15

    Super! Všem doporučuji! Jednoduché a velmi chutné!

  • ila kust | 18. 3. 2008 14:48

    Teď jsem domazala , je to opravdu dost sladké a krému by mi stačila polovička.

  • sheila knox | 17. 2. 2008 15:23

    je to opravdu výborné, jen trochu dost sladké...a zajímavé to také bude v kombinaci s kakaovými bebe sušenkami, vyzkouším příště;-)

  • MARCELA KYSELOVÁ | 5. 8. 2007 13:58

    ŮPLNÁ LAHŮDKA

  • Iveta Hejmová | 16. 5. 2007 17:57

    Tento recept je výborný, je hrozně rychlý a dobrý

  • EVA LORENCOVÁ | 15. 1. 2007 17:30

    Dělám něco podobného akorát je promazávám pařížským krémem a polévám čokoládou.

  • jaja 13 | 13. 11. 2005 06:41

    Taky dávám roládu do alobalu. Musím vždy dělat tuto roládu tajně, protože by byla snězená ještě dřív než zvlhne. Používám krémy od Dr. Oetkera - výborný je čokoládový a vaječný koňak, maximálně přidám trošku rumu.

  • Martina | 11. 11. 2005 15:27

    Já dávám natřenou roládu do alobalu a pak do ledničky a je to v pohodě.

  • eva | 11. 7. 2005 16:59

    Mila Vlasta, ked ich nechate niekolko hodin vonku v chladnicky, tak prevlhnu...urcite...ja som ich robila a tiez som bola sklamana, ale dcera si ich vzala do prace zabalene do folie, neboli v chladnicke a krasne zvlhli, tak sme ich doma tiez vybrali z chladnicky... majte sa...

  • Jana Tichá | 11. 7. 2005 14:20

    Vlasto, mě sušenky navlhly, i když nejsou tak měkké jako třeba rozmočené piškoty.Sice jsem to do receptu nepsala, ale po zatuhnutí jsem je zabalila do mikrotenu aby nenachytaly v lednici různé pachy. Možná i to má na zvlhnutí vliv.

  • Vlasta | 11. 7. 2005 14:00

    Dělala jsem přesně podle receptu, bylo to vyborné, ale Bebe sušenky mi i po dvou dnech v lednici dostatečně nenavlhly a zůstaly tuhé.Udělala jsem někde chybu a nebo to tak ma být?

  • Soňa | 17. 6. 2005 12:02

    Já dělávám obdobnou mňamku a to tak, že na hlubší plech pokladu BeBe sušenky, zaliji je hustším pudinkem uvařeným ze 2 sáčků pudinku a cca 800-850 ml dle chuti oslazeného mléka (já přidávám i vanilkový cukr) - nechám trochu ztuhnout a pak pokladu opět BeBe sušenkami; navrch poleju čokoládovou polevou a dám do ledničky uležet -nejlépe do druhého dne. Pak krájíme na malé řezy a pomlaskáváme si, jaká je to dobrota :-)

  • Helena | 6. 6. 2005 00:20

    Pudink vařím z 1 a 1/2 sáčku pudinku do 0,5 l mléka, dávám jen 8 lžic cukru a 250 g másla.Polovinu obarvím kakaem a sušenky střídavě natírám světlým a tmavým krémem.Celé pak posypu kokosem.

  • Naďa | 1. 4. 2005 15:12

    Tento recept jsem tu před časem uvedla jako "nepečené metrové řezy". Zkuste kouknout tam a možná se vám ten postup a návod bude zamlouvat víc.Není sladký,protože záleží na vás,co zvolíte jako náplň.Používám ale hlavně dvě barvy sušenek,pěkně to vypadá...tak zkuste zkonfrontovat........

  • Jana Povolná | 31. 3. 2005 20:55

    Je to opravdu výborné - dělám je také,dcera tomu říká METRDORT a používám Dortové náplně od Dr.Oetkera - jsou totiž rychlejší na přípravu a podle mě i chutnější ,než pudinkový krém.

  • Jana Tichá | 31. 3. 2005 15:49

    Je to fakt. Krém je dost sladký a myslím si, že když se ubere cukr, na kvalitu krému to vliv mít nebude. Konečně myslím si, že na tyhle řezy se dá použít i jiný dobře tuhnoucí krém.

  • Sabi | 31. 3. 2005 13:11

    O víkendu jsem tyto řezy připravila, celkem dobré, ale příšerně sladké, takže příště dám určitě jen poloviční dávku cukru:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Granko Hnědý rum Máslo Mléko Sušenky BE-BE Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česnekové špagety

Česnekové špagety

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Vajíčkový salát podle Šárky

Vajíčkový salát podle Šárky

Martinské rohlíčky pro Zuzku

Martinské rohlíčky pro Zuzku

Zeleninová frittata

Zeleninová frittata

Skvělý pečený čaj

Skvělý pečený čaj

Omeleta s kuskusem

Omeleta s kuskusem

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

140
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…
62
Tvarohové řezy
Tvarohové řezy
54
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
52
Pečený květák s křupavou cizrnou a bramborami na bouchačku
Pečený květák s křupavou…
36
Šopský salát
Šopský salát

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Nova už má náhradu za Kašpárka: V Hell’s Kitchen bude řádit Hranáč z VyVolených!

Nova už má náhradu za Kašpárka: V Hell’s Kitchen bude řádit Hranáč z VyVolených!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • BeBe řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact