• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • BeBe řezy
Napište svůj komentář k receptu

BeBe řezy

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 10
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
BeBe řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení vanilkový pudink
    • 0,50
      l mléko
    • 200
      g cukr krupice
    • 300
      g máslo
    • 3
      balíček sušenky be-be
    • granko
    • hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Dle návodu uvaříme vanilkový pudink spolu se 100 g cukru. Do horkého zašleháme zbývající cukr a necháme vychladit. Poté zašleháme máslo a dochutíme rumem.
2
Vznikne tuhý krém, kterým promazáváme sušenky a dáváme je stále za sebou, vyrobíme jakousi nohavici. Krémem nešetříme a zbytkem pomažeme všechny strany.
3
Posypeme grankem a dáme do druhého dne ztuhnout do ledničky. Krájíme našikmo na úhledné řezy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bebe řezy II.

Bebe řezy II.

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Banánová střecha z BEBE sušenek

Banánová střecha z BEBE sušenek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mystery | 1. 9. 2012 16:09

    Zbožňuju tenhle recept, je to vážně ňamka :D:D

  • Danča | 25. 2. 2012 13:52

    Moc dobré... ;-)

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:34

    Mňáááám! :-) Opravdu skvělé!

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:34

    Mňáááám! :-) Opravdu skvělé!

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:33

    Mňáááám! :-) Opravdu skvělé!

  • Nikol Miklendova | 23. 1. 2009 19:15

    Super! Všem doporučuji! Jednoduché a velmi chutné!

  • ila kust | 18. 3. 2008 14:48

    Teď jsem domazala , je to opravdu dost sladké a krému by mi stačila polovička.

  • sheila knox | 17. 2. 2008 15:23

    je to opravdu výborné, jen trochu dost sladké...a zajímavé to také bude v kombinaci s kakaovými bebe sušenkami, vyzkouším příště;-)

  • MARCELA KYSELOVÁ | 5. 8. 2007 13:58

    ŮPLNÁ LAHŮDKA

  • Iveta Hejmová | 16. 5. 2007 17:57

    Tento recept je výborný, je hrozně rychlý a dobrý

  • EVA LORENCOVÁ | 15. 1. 2007 17:30

    Dělám něco podobného akorát je promazávám pařížským krémem a polévám čokoládou.

  • jaja 13 | 13. 11. 2005 06:41

    Taky dávám roládu do alobalu. Musím vždy dělat tuto roládu tajně, protože by byla snězená ještě dřív než zvlhne. Používám krémy od Dr. Oetkera - výborný je čokoládový a vaječný koňak, maximálně přidám trošku rumu.

  • Martina | 11. 11. 2005 15:27

    Já dávám natřenou roládu do alobalu a pak do ledničky a je to v pohodě.

  • eva | 11. 7. 2005 16:59

    Mila Vlasta, ked ich nechate niekolko hodin vonku v chladnicky, tak prevlhnu...urcite...ja som ich robila a tiez som bola sklamana, ale dcera si ich vzala do prace zabalene do folie, neboli v chladnicke a krasne zvlhli, tak sme ich doma tiez vybrali z chladnicky... majte sa...

  • Jana Tichá | 11. 7. 2005 14:20

    Vlasto, mě sušenky navlhly, i když nejsou tak měkké jako třeba rozmočené piškoty.Sice jsem to do receptu nepsala, ale po zatuhnutí jsem je zabalila do mikrotenu aby nenachytaly v lednici různé pachy. Možná i to má na zvlhnutí vliv.

  • Vlasta | 11. 7. 2005 14:00

    Dělala jsem přesně podle receptu, bylo to vyborné, ale Bebe sušenky mi i po dvou dnech v lednici dostatečně nenavlhly a zůstaly tuhé.Udělala jsem někde chybu a nebo to tak ma být?

  • Soňa | 17. 6. 2005 12:02

    Já dělávám obdobnou mňamku a to tak, že na hlubší plech pokladu BeBe sušenky, zaliji je hustším pudinkem uvařeným ze 2 sáčků pudinku a cca 800-850 ml dle chuti oslazeného mléka (já přidávám i vanilkový cukr) - nechám trochu ztuhnout a pak pokladu opět BeBe sušenkami; navrch poleju čokoládovou polevou a dám do ledničky uležet -nejlépe do druhého dne. Pak krájíme na malé řezy a pomlaskáváme si, jaká je to dobrota :-)

  • Helena | 6. 6. 2005 00:20

    Pudink vařím z 1 a 1/2 sáčku pudinku do 0,5 l mléka, dávám jen 8 lžic cukru a 250 g másla.Polovinu obarvím kakaem a sušenky střídavě natírám světlým a tmavým krémem.Celé pak posypu kokosem.

  • Naďa | 1. 4. 2005 15:12

    Tento recept jsem tu před časem uvedla jako "nepečené metrové řezy". Zkuste kouknout tam a možná se vám ten postup a návod bude zamlouvat víc.Není sladký,protože záleží na vás,co zvolíte jako náplň.Používám ale hlavně dvě barvy sušenek,pěkně to vypadá...tak zkuste zkonfrontovat........

  • Jana Povolná | 31. 3. 2005 20:55

    Je to opravdu výborné - dělám je také,dcera tomu říká METRDORT a používám Dortové náplně od Dr.Oetkera - jsou totiž rychlejší na přípravu a podle mě i chutnější ,než pudinkový krém.

  • Jana Tichá | 31. 3. 2005 15:49

    Je to fakt. Krém je dost sladký a myslím si, že když se ubere cukr, na kvalitu krému to vliv mít nebude. Konečně myslím si, že na tyhle řezy se dá použít i jiný dobře tuhnoucí krém.

  • Sabi | 31. 3. 2005 13:11

    O víkendu jsem tyto řezy připravila, celkem dobré, ale příšerně sladké, takže příště dám určitě jen poloviční dávku cukru:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Granko Hnědý rum Máslo Mléko Sušenky BE-BE Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Karbanátky z tofu

Karbanátky z tofu

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Pikantní fazole

Pikantní fazole

Rýžový pilaf

Rýžový pilaf

Kuře po francouzsku

Kuře po francouzsku

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Bostonské krémové mufiny

Bostonské krémové mufiny

Domácí jablečný závin (štrůdl)

Domácí jablečný závin (štrůdl)

Kávovo-ořechový dort (korpus) - dvoupatrový

Kávovo-ořechový dort (korpus) -…

Doporučujeme

20 minut
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.

Francouzské brambory podle časopisu F…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

22
Klasické lečo
Klasické lečo
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
20
Buřty na pivě
Buřty na pivě
18
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ženy.cz Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Blesk.cz Poslední rozloučení s Ozzym Osbournem (†76): Dvě z jeho dětí nedorazily!

Poslední rozloučení s Ozzym Osbournem (†76): Dvě z jeho dětí nedorazily!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • BeBe řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact