• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Baštovní koláč
Napište svůj komentář k receptu

Baštovní koláč

autor: bramborka
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Baštovní koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto:
    • 4
      ks žloutek
    • 1
      hrnek cukr
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň:
    • 4
      ks bílek
    • 2
      ks tučný tvaroh
    • ovoce

Postup přípravy receptu

1
Vše zpracovat v těsto, na které dáme směs bílků a tvarohů, poklademe ovocem a pečeme na vymazaném a vysypaném plechu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hruškový koláč s vanilkovým medem

Hruškový koláč s vanilkovým medem

Kynutý koláč s tvarohem

Kynutý koláč s tvarohem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • evatp | 28. 2. 2015 11:04

    Koláč jsem upekla a i s marmeládou místo ovoce je výborný! Doporučuji! ;-)

  • evatp | 28. 2. 2015 10:11

    Tak to právě peču. Vypadá to slibně. Použila jsem celozrnnou mouku a třtinový cukr. Ovoce nemám ani zamražené, tak jsem na tvaroh udělala proužky marmelády. Je opravdu potřeba v receptu zmínit, že z bílků se vyšlehá sníh. Kdybych si nepřečetla nejdřív komentáře k tomuto receptu, tak bych to neudělala. =-O

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 26. 7. 2014 11:01

    Naprosto vynikající a osvěžující koláč. Velmi nám chutnal. Jen bych určitě upravila recept a uvedla, že bílky se mají první vyšlehat, než se budou míchat s tvarohem, aby nějaký začátečník kuchař nesplakal nad výsledkem :)

  • Fanfan | 14. 11. 2010 12:54

    Velmi dobré a rychlé... :-)

  • Jitka Malířová | 22. 7. 2010 22:32

    Ingredience na těsto je možno pouze zamíchat a rozetřítt na plech a potom nanést níplň. Těsto se neválí. Jima

  • Di - | 7. 3. 2010 09:37

    Kdysi jsem podobné těsto dělávala . Řekla bych, že se jen věe zamíchá a vylije.

  • Marie L. | 5. 3. 2010 15:03

    Žloutky se třou s cukrem? a je to lité těsto nebo pevné jako linecké.

  • Radka Křížová | 31. 7. 2009 09:35

    děkuju za recept,koláč je super. dělala jsem z meruněk nakrájených na měsíčky,které jsem dala na tvaroh. hlavně mě nadchla ta tvarohová nádivka,se sněhem je mnohem vlhčí a jemnější,než kdybych tam prskla jen rozmíchaný tvaroh.

  • Vlasta Kopová | 28. 7. 2009 08:41

    Koláček je mňam! Včera jsem upekla s rybízem, jablky a ořechy, bílků jsem dala asi o 2 víc, vůbec to nevadilo. Je velmi osvěžující:-))

  • Ivana Šajnová | 26. 7. 2009 19:26

    Tak jsem ho upekla,akorát místo polohrubé mouky jsem použila hladkou(protože polohrubá došla :)) a musím říct,že jsme ho s přítelem snědli ani ne za 3 hodinky,jaký byl vynikající.Super!!

  • Marika Vaculíková | 20. 4. 2008 21:30

    Moc děkuju za recept. Koláč je vynikající. Jednoduchý recept, pomáhat zvládli i moji synové, o to víc měli radost z výsledku.

  • licinka | 21. 2. 2008 10:47

    všem chutnalo a to nás na to skočilo 16 ( ovoce jsem dala pod i na tvaroh)

  • licinka | 20. 2. 2008 14:43

    dnes to zkusím na dodání Ca kostem to vypadá dobře!!c

  • Radka | 16. 1. 2008 18:53

    Je to opravdu moc dobre, jen jeden maly zlepsovacek, dala bych to ovoce pod ten snih s tvarohem.

  • lenka kubova | 9. 9. 2007 19:03

    tak to je bomba moc dobrej a rychlej proste super!!!!!!!!!!!!!!

  • lenka kubova | 9. 9. 2007 08:55

    dnes ho zkusim pak napisu jak chutnal ale rekla bych ze bude skvelej...

  • Jana Kalusová | 7. 7. 2007 15:53

    Recept se mi velmi zamlouvá a taky není náročný.Včera jsem ten koláč upekla a jsem velmi spokojená-no samozdřejmě ne jenom já, opravdu výborný. Akorát příště místo tvarohu v alobalu/ musela jsem přidat trošku mléka / radši použiji ve vaničce je přeceky trošinku řidší.

  • bramborka | 2. 2. 2007 20:16

    Promiňte,měla jsem rovnou napsat,že se ty bílky vyšlehají na sníh a smíchají s tvarohem.Cukr samozřejmě můžete přidat podle chuti.

  • Irena Klasová | 2. 2. 2007 13:48

    A ty bílky se míchají s tvarohem?Nebo se dají nejdříve bílky a na to rozmíchaný tvaroh?

  • Leňule | 2. 2. 2007 13:35

    Vypadá to velmi slibně, ale nepatří do těch bílků a tvarohu alespoň nějaký cukr???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tučný tvaroh Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené těstoviny se špenátem

Zapečené těstoviny se špenátem

Hraběnčiny řezy II.

Hraběnčiny řezy II.

Malinovo-jahodové muffiny

Malinovo-jahodové muffiny

Pomazánka z tresčích jater II.

Pomazánka z tresčích jater II.

Jablečný tvarohový dort

Jablečný tvarohový dort

Zapečený lilek 3

Zapečený lilek 3

Cuketa v sýrové omáčce

Cuketa v sýrové omáčce

Pizza s cuketou

Pizza s cuketou

Arašídové sušenky

Arašídové sušenky

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

33
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…
33
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
32
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
24
Fazole (nejen) se slaninou
Fazole (nejen) se…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Denní horoskop na pondělí 11. 8. 2025: Kdo dnes bude zavalen úkoly a kdo by se měl zaměřit na rodinné vztahy?

Denní horoskop na pondělí 11. 8. 2025: Kdo dnes bude zavalen úkoly a kdo by se měl zaměřit na rodinné vztahy?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Další doporučené recepty:

Barevný zelný salát se zeleninou
Barevný zelný salát se zeleninou
Barvená velikonoční vejce v cibulových slupkách
Barvená velikonoční vejce v cibulových…
Baskické kuře
Baskické kuře
Bat, salát ze zelené čočky
Bat, salát ze zelené čočky
Batátová polévka s cizrnou
Batátová polévka s cizrnou
Batátové bramboráčky s medvědím česnekem
Batátové bramboráčky s medvědím česnekem
  • Recepty.cz
  • Baštovní koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact