• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Baštovní koláč
Napište svůj komentář k receptu

Baštovní koláč

autor: bramborka
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Baštovní koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto:
    • 4
      ks žloutek
    • 1
      hrnek cukr
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň:
    • 4
      ks bílek
    • 2
      ks tučný tvaroh
    • ovoce

Postup přípravy receptu

1
Vše zpracovat v těsto, na které dáme směs bílků a tvarohů, poklademe ovocem a pečeme na vymazaném a vysypaném plechu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křehký koláč s kaštanovým pyré

Křehký koláč s kaštanovým pyré

Ostružinovomalinový ovesný koláč

Ostružinovomalinový ovesný koláč

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • evatp | 28. 2. 2015 11:04

    Koláč jsem upekla a i s marmeládou místo ovoce je výborný! Doporučuji! ;-)

  • evatp | 28. 2. 2015 10:11

    Tak to právě peču. Vypadá to slibně. Použila jsem celozrnnou mouku a třtinový cukr. Ovoce nemám ani zamražené, tak jsem na tvaroh udělala proužky marmelády. Je opravdu potřeba v receptu zmínit, že z bílků se vyšlehá sníh. Kdybych si nepřečetla nejdřív komentáře k tomuto receptu, tak bych to neudělala. =-O

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 26. 7. 2014 11:01

    Naprosto vynikající a osvěžující koláč. Velmi nám chutnal. Jen bych určitě upravila recept a uvedla, že bílky se mají první vyšlehat, než se budou míchat s tvarohem, aby nějaký začátečník kuchař nesplakal nad výsledkem :)

  • Fanfan | 14. 11. 2010 12:54

    Velmi dobré a rychlé... :-)

  • Jitka Malířová | 22. 7. 2010 22:32

    Ingredience na těsto je možno pouze zamíchat a rozetřítt na plech a potom nanést níplň. Těsto se neválí. Jima

  • Di - | 7. 3. 2010 09:37

    Kdysi jsem podobné těsto dělávala . Řekla bych, že se jen věe zamíchá a vylije.

  • Marie L. | 5. 3. 2010 15:03

    Žloutky se třou s cukrem? a je to lité těsto nebo pevné jako linecké.

  • Radka Křížová | 31. 7. 2009 09:35

    děkuju za recept,koláč je super. dělala jsem z meruněk nakrájených na měsíčky,které jsem dala na tvaroh. hlavně mě nadchla ta tvarohová nádivka,se sněhem je mnohem vlhčí a jemnější,než kdybych tam prskla jen rozmíchaný tvaroh.

  • Vlasta Kopová | 28. 7. 2009 08:41

    Koláček je mňam! Včera jsem upekla s rybízem, jablky a ořechy, bílků jsem dala asi o 2 víc, vůbec to nevadilo. Je velmi osvěžující:-))

  • Ivana Šajnová | 26. 7. 2009 19:26

    Tak jsem ho upekla,akorát místo polohrubé mouky jsem použila hladkou(protože polohrubá došla :)) a musím říct,že jsme ho s přítelem snědli ani ne za 3 hodinky,jaký byl vynikající.Super!!

  • Marika Vaculíková | 20. 4. 2008 21:30

    Moc děkuju za recept. Koláč je vynikající. Jednoduchý recept, pomáhat zvládli i moji synové, o to víc měli radost z výsledku.

  • licinka | 21. 2. 2008 10:47

    všem chutnalo a to nás na to skočilo 16 ( ovoce jsem dala pod i na tvaroh)

  • licinka | 20. 2. 2008 14:43

    dnes to zkusím na dodání Ca kostem to vypadá dobře!!c

  • Radka | 16. 1. 2008 18:53

    Je to opravdu moc dobre, jen jeden maly zlepsovacek, dala bych to ovoce pod ten snih s tvarohem.

  • lenka kubova | 9. 9. 2007 19:03

    tak to je bomba moc dobrej a rychlej proste super!!!!!!!!!!!!!!

  • lenka kubova | 9. 9. 2007 08:55

    dnes ho zkusim pak napisu jak chutnal ale rekla bych ze bude skvelej...

  • Jana Kalusová | 7. 7. 2007 15:53

    Recept se mi velmi zamlouvá a taky není náročný.Včera jsem ten koláč upekla a jsem velmi spokojená-no samozdřejmě ne jenom já, opravdu výborný. Akorát příště místo tvarohu v alobalu/ musela jsem přidat trošku mléka / radši použiji ve vaničce je přeceky trošinku řidší.

  • bramborka | 2. 2. 2007 20:16

    Promiňte,měla jsem rovnou napsat,že se ty bílky vyšlehají na sníh a smíchají s tvarohem.Cukr samozřejmě můžete přidat podle chuti.

  • Irena Klasová | 2. 2. 2007 13:48

    A ty bílky se míchají s tvarohem?Nebo se dají nejdříve bílky a na to rozmíchaný tvaroh?

  • Leňule | 2. 2. 2007 13:35

    Vypadá to velmi slibně, ale nepatří do těch bílků a tvarohu alespoň nějaký cukr???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tučný tvaroh Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky

Halušky

Ořechové řezy s medovou krustou

Ořechové řezy s medovou krustou

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

Bramborová polévka s houbami a uzeninou

Bramborová polévka s houbami a…

Smažená zelenina po italsku

Smažená zelenina po italsku

Čokoládový dort ala Sacher

Čokoládový dort ala Sacher

Babiččina bramborovo-maková bábovka

Babiččina bramborovo-maková bábovka

Dušená hovězí kližka

Dušená hovězí kližka

Dušená kapusta se slaninou

Dušená kapusta se slaninou

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

196
Dýňová tortila
Dýňová tortila
161
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
131
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
126
Máslové řízky
Máslové řízky
55
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Energická Jiřina Bohdalová (94) po operaci: Zase pracuje!

Energická Jiřina Bohdalová (94) po operaci: Zase pracuje!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Barevný zelný salát se zeleninou
Barevný zelný salát se zeleninou
Barvená velikonoční vejce v cibulových slupkách
Barvená velikonoční vejce v cibulových…
Baskické kuře
Baskické kuře
Bat, salát ze zelené čočky
Bat, salát ze zelené čočky
Batátová polévka s cizrnou
Batátová polévka s cizrnou
Batátové bramboráčky s medvědím česnekem
Batátové bramboráčky s medvědím česnekem
  • Recepty.cz
  • Baštovní koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact