• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Bašta
Napište svůj komentář k receptu

Bašta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bašta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřové maso
    • 1
      ks bílé zelí
    • 4
      ks cibule 3-4
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička kari
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      ks kečup - jemný
    • 1
      lžíce sůl raději méně
    • omáčka cikánská, nebo čertovská

Postup přípravy receptu

1
Zelí nakrájet na nudličky, cibuli na drobno, maso na kostičky. Ostatní suroviny se smíchají dohromady s masem, zelím a cibulí v pekáči, přiklopí se a dá do trouby a dusí se asi 20 minut. Poté odklopit, promíchat a peče se do měkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená bašta

Zapečená bašta

Kroupová či pohanková bašta

Kroupová či pohanková bašta

Atreyova Bašta

Atreyova Bašta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 25. 3. 2009 13:58

    Jo, a podávala by som k tomu iba chlieb, kapusta bravčové najlepšie s chlebíkom:))))

  • Tereza J. | 25. 3. 2009 13:57

    Teda neviem, nie je hlávka zelí ako hlávka zelí. Vidíte podľa veľkosti, koľko pre rodinu potrebujete a toľko narežete. Kapusta pri tepelnej úprave sa objemovo zmenší, s tým treba počítať. Po 2 hodinách pečenia na kocky narezané bravčové mäso nemôže byť tvrdé. Ak ste ho mali vysušené, tekutiny málo, tak ste ho dusili pri veľmi vysokej teplote. Stačí jedlo dusiť prikryté dlhšie a odkryť na psledných 10-15 minút. Duste pri strednej teplote. Ale to technika pečenia, nie chyba receptu. Ja by som z tohto receptu vynechala akurát sójovú omáčku, nepasuje mi do kapustového , rýdzo nášho jedla. Ale inak je to jedlo veľmi dobré, varené v jednom, takmer bez práce.

  • Mila Tischer | 25. 3. 2009 13:24

    Tak jsem delala v nedeli, a musim rict, ze nam to nikomu vubec nechutnalo. Hlavky zeli jsem dala polovicku, protoze uz pri nakrajene pulce zeli prepadavalo z pekace, jak ho bylo hodne. Maso jsem mela celkem asi 2 hodiny v troube, maso absolutne tvrde, vyschle, i kdyz to zezacatku vsechno plavalo ve velkem mnozctvi stavy ze zeli. Chutove tam byl nejvic citit ten kecup. Bohuzel, uz to delat nebudu, protoze nevim, jak bych se mela vyhnout tomu "tvrdemu" masu!

  • Kateřina Morová | 26. 11. 2008 12:18

    Ahoj Sylvo nejlepší jsou hranolky, jelikož my je nemusíme, tak je k tomu dobrá rýže.

  • Sylva P. | 26. 11. 2008 10:46

    Jaká příloha by k tomu byla nejlepší?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cibule Grilovací koření Kari Kečup - jemný Omáčka Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Banánové řezy

Banánové řezy

Prdelky

Prdelky

Borůvkový koláč IV.

Borůvkový koláč IV.

Bramborovo-houskové knedlíky

Bramborovo-houskové knedlíky

Zapečené těstoviny co dům dal

Zapečené těstoviny co dům dal

Fazolky s Nivou

Fazolky s Nivou

Čínské nudle s kuřecím masem III.

Čínské nudle s kuřecím masem III.

Cuketa z trouby

Cuketa z trouby

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky - bez pšenice, vajec, mléka)

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…

Doporučujeme

20 minut
Rybí pomazánka bez kostí

Rybí pomazánka bez kostí

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

90
Řecké kuře v peřince
Řecké kuře v peřince
40
Lasagne s masem a žampiony
Lasagne s masem a…
35
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Kuřecí játra "ber nebo…
32
Čočka s vejcem a párkem
Čočka s vejcem a párkem
32
Quiche s cibulí a olivami
Quiche s cibulí a olivami

Zajímavé články

Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich uleví
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich…
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept, díky kterému budete v pohodě i během ponurých dnů
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept,…
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
Teplé saláty: Dokonalá porce vitaminů a chutí, která vás zasytí a potěší v chladných dnech
Teplé saláty: Dokonalá porce vitaminů a chutí,…
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká iluze, kterou můžete klidně i zapálit
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká…
AHA.cz Magda Vášaryová: Ty p*čo hnusná stará! Táhni už na hřbitov

Magda Vášaryová: Ty p*čo hnusná stará! Táhni už na hřbitov

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Jediný doplněk, který letos v zimě potřebujete! Jak jej nosit, aby váš outfit působil stylově?

Jediný doplněk, který letos v zimě potřebujete! Jak jej nosit, aby váš outfit působil stylově?

Ženy.cz Mýtus jménem kardio. Proč vám hodiny běhání brání v hubnutí?

Mýtus jménem kardio. Proč vám hodiny běhání brání v hubnutí?

Blesk.cz Vyčerpaná Písařovicová po konci ve Zrádcích: Krutá slova od Brzobohatého!

Vyčerpaná Písařovicová po konci ve Zrádcích: Krutá slova od Brzobohatého!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy 7 tarotových karet, které předpovídají peníze a bohatství. Tyhle si chcete vytáhnout!

7 tarotových karet, které předpovídají peníze a bohatství. Tyhle si chcete vytáhnout!

  • Recepty.cz
  • Bašta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact