Kuře v parmazánu se salátem
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
"Červené" kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nechutná to byl to hnus
Mňamka. Směs jsem vetřela i do masa pod kůži a nemělo to chybu.
Vynikající. Chutnalo nám a moc . Jen si myslím, že tenhle recept patří do kategorie grilování
Výborné, šťavnaté, rychlé. Doporučuji
Dělali jsme na dřevěném uhlí a opravdu moc dobré.
Mám rada jedlá pri ktorých nie je veľa riadu a tento je presne taký . Je to rýchle , jednoduché a určite super.
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Bylinkové máslo
Kachna na medu
Perník z domácí pekárny II.
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Koláč s hruškovým / jablečným…
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Pečená řepa s česnekem a fetou
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake