Barevná rýže I.
Barevná stehna
Barevná párková buchta (závin) s mrkví
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chutnalo, hodí se třeba k čínským jídlům, kam se mohou dávat arašídy. A opravdu je důležité nechat proležet, chutě se krásně spojí.
Játrová nádivka na pekáč
Babiččin bramborový salát
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Zapečené těstoviny s brokolicí
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Dušená mrkev v mletém mase
Bramborové placky (nejen) se zelím
Čevapčiči po našem
Mandle v pánvi pražené
Grilovaný losos ve slanině
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory