• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Napište svůj komentář k receptu

Banh mi - bageta s pečeným bůčkem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
5fotografií
Nahrát fotku
 

Populární vietnamský sendvič je vlastně bagetou naplněnou plátky pečeného marinovaného bůčku, salátem z mrkve, okurky, ředkve a cibule se sladkokyselou zálivkou, křupavými listy salátu a směsí aromatických čerstvých bylinek.

Suroviny

4 porce
    • 2
      lžíce rybí omáčka
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce dezertní víno
    • 2
      lžíce cukr krupice
    • 500
      g vepřový bůček
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks okurka salátová
    • 1
      ks bílá ředkev
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      lžička sůl
    • citronová šťáva z 1 citronu
    • 1
      hrst bylinky koriandr, máta, meduňka, petrželka...
    • 1
      hrst salátové listy
    • 4
      ks bageta menší
    • 1
      lžíce sezam

Postup přípravy receptu

1
Troubu rozehřejte na 200 °C. Rybí i sójovou omáčku, víno a 2 lžíce cukru prošlehejte v malém pekáčku a doplňte vodou tak, aby bůček byl v omáčce ponořený asi do poloviny. Vložte do trouby a pečete přibližně 40 minut. Bůček nechte úplně vychladnout a nakrájejte jej na plátky.

RADA: Trhané vepřové maso: Recept a přesný postup, jak na něj

2
Mrkev, okurku a ředkev očistěte a nakrájejte na tenké nudličky. Nasypte do misky a přidejte na tenké plátky nakrájenou cibuli. Přisypte sůl a vše prsty promačkejte, aby zelenina zkřehla. Přidejte zbytek cukru a citronovou šťávu a promíchejte.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Bagety prořízněte a vložte do nich bylinky, listový salát, plátky bůčku, ochucenou zeleninu a posypte sezamem. Dochutit je můžete majonézou nebo třeba sladkokyselou chilli omáčkou.

RADA: VIDEO, jak připravit majonézu bez vajec

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pan bagnat

Pan bagnat

Bageta s houbami

Bageta s houbami

Bagety s masovými koulemi

Bagety s masovými koulemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bageta Bílá ředkev Bylinky Červená cibule Citronová šťáva Cukr krupice Dezertní víno Mrkev Okurka salátová Rybí omáčka Salátové listy Sezam Sojová omáčka Sůl Vepřový bůček

Jak připravit majonézu bez vajec

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Králík po cikánsku

Králík po cikánsku

Červená řepa po řecku

Červená řepa po řecku

Listové rohlíčky s nivou

Listové rohlíčky s nivou

Domácí lečo s česnekem

Domácí lečo s česnekem

Bábovka s jablky a šlehačkou

Bábovka s jablky a šlehačkou

Božský čokoládový dort

Božský čokoládový dort

Šunkovo-sýrové karbanátky

Šunkovo-sýrové karbanátky

Sýrová omáčka s těstovinami Tagliatelle

Sýrová omáčka s těstovinami…

Melounový nanuk

Melounový nanuk

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak připravit majonézu bez vajec

Poslední sledované recepty

50
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
49
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
32
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
26
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
24
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Banány na bezé
Banány na bezé
Banány na špejli
Banány na špejli
Banány v čokoládě se smetanovým krémem
Banány v čokoládě se smetanovým krémem
Banoffee irský koláč
Banoffee irský koláč
Banoffee pie
Banoffee pie
Barbecue Burger
Barbecue Burger
  • Recepty.cz
  • Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact