• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Banana Bread
Napište svůj komentář k receptu

Banana Bread

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 32
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Banana Bread
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 200
      g cukr
    • 1
      ks vejce
    • 75
      g mléko
    • 1
      špetka sůl
    • 110
      g tuk máslo
    • 4
      ks banány 3-4, lepší přezrálé
    • 60
      g vlašské ořechy

Postup přípravy receptu

1
Banány rozmícháme s tukem, přidáme ostatní suroviny, nakonec mouku a zamícháme, popřípadě mixujeme. Potom nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, nejlépe pekáč obdélníkového tvaru. Pečeme asi 1 hodinu při 175 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tradiční sodový chléb - Soda Bread

Tradiční sodový chléb - Soda Bread

Monkey bread se sýrovým fondue

Monkey bread se sýrovým fondue

Jablečný bread cake

Jablečný bread cake

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milanandy | 30. 6. 2013 22:23

    Dobrota doporučuj udělat z dvojite dávky. Vyměnila jsem ořechy za mandle a je to lepší.

  • Silvie Nedvědová | 9. 6. 2013 12:27

    Biskupský :-)

  • Silvie Nedvědová | 9. 6. 2013 12:26

    On tedy bidkupský chlebíček je taky sladký a nikdo to neřeší :-)

  • sabina | 31. 1. 2011 11:20

    je ti hnusnyyy :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ yyyyy

  • Marie Dubnová | 29. 8. 2009 10:35

    Vyzkoušeno a mohu potvrdit že je to rychlé a dobré.Majda

  • Apina Hrbek | 8. 4. 2009 02:09

    Tento recept je typicky recept na americky Banana Bread. Slovo bread, ackoliv v prelozeni zamena chleba, se v anglictine nepouziva pouze pro chleba jako takovy, ale i jako v tomto pripade, pro sladkou "buchtu". Myslim si, ze pani Jana Reznickova a pani Katka S. by nemely hledat malickosti a chytat za slovo. Na tomto foru se objevuje rada receptu, ktere maji puvod v zahranici a proto maji nekdy i neobvykla jmena. Recept je srozumitelny a to je dulezite.

  • Lada Kovářová | 7. 4. 2009 20:06

    Katko, prosím jaké zmatky? Jak autor recept poslal, tak tu je... Jste autorem?

  • Katka Š. | 7. 4. 2009 18:18

    Ale ty zmatky tam stále jsou...

  • Lada Kovářová | 27. 3. 2009 07:47

    Recept byl přejmenován zpět do původního názvu. Jsem si neuvědomila, že "bread" je i výraz pro bochánek... Omlouvám se za zmatky :-)

  • Jana Řezníčková | 27. 3. 2009 07:11

    Jestli se můžu zeptat - proč je v názvu "chléb"? Je to buchta, ne? A chutná jak chléb? Mohl by neznámý autor blíže vysvětlit?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Cukr Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Tuk Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jindřiščin perník

Jindřiščin perník

Čočka s rýží

Čočka s rýží

Calzone - Plněná pizza

Calzone - Plněná pizza

Babiččin sádlový koláč

Babiččin sádlový koláč

Pařeznická bramboračka

Pařeznická bramboračka

Vepřový steak s hranolkami

Vepřový steak s hranolkami

Domácí kandovaný zázvor

Domácí kandovaný zázvor

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Grilované brambory s česnekem

Grilované brambory s česnekem

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

Poslední sledované recepty

191
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
53
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
36
Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale
Spaghetti Carbonara – La…
27
Šakšuka v praprikách
Šakšuka v praprikách
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Balkánský sýr v lilku
Balkánský sýr v lilku
Bambusové výhonky s tofu
Bambusové výhonky s tofu
Banán v těstíčku
Banán v těstíčku
Banánky I
Banánky I
Banánová bábovka
Banánová bábovka
Banánová bleskovka - dort
Banánová bleskovka - dort
  • Recepty.cz
  • Banana Bread
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact