• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bagety z pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Bagety z pekárny

autor: Janaku
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 13
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bagety z pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 170
      ml voda
    • 250
      g hladká mouka
    • 55
      g celozrnná mouka špaldová
    • 1
      lžíce sušené mléko
    • 1
      lžička cukr
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,75
      lžička sušené droždí

Postup přípravy receptu

1
V uvedeném pořadí dáme ingedience do pekárny (sušené mléko je možno vynechat). Zapneme program Příprava těsta. Po skončení programu vytvarujeme 2 bagety, které dáme na plech vyložený pečícím papírem. Na každé bagetě uděláme několik zářezů. Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 15-20 minut. Upečené necháme vychladnout na mřížce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Zapečené plněné bagety

Zapečené plněné bagety

Francouzské bagety (Baguettes)

Francouzské bagety (Baguettes)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka | 12. 5. 2014 12:30

    Tak je pečte na nižší teplotu, cca 180 stupňů, já tak peču všechno pečivo, a když se vám bude na pohled zdát, že už jsou hotové, tak je vytáhněte.

  • Eva Krejčová | 4. 5. 2011 10:46

    Špaldovou můžeš nahradit žitnou moukou nebo jemnými ovesnými vločkami z Emka.Každé má jinou chuť ,ale obojí je výborné.

  • hana Valentová | 3. 5. 2010 13:44

    Tak jsem dala místo špaldové mouky obyč. dětskou krupici, bagety jsou hotové a už horké jsou super!

  • hana Valentová | 3. 5. 2010 11:00

    zkusím udělat jen z hladké a místo špaldové dám asi polohrubou a dám vědět..

  • Milana Nováková | 29. 12. 2009 06:41

    Při pečení baget mají tmavší kůrku a jsou dost vypečené. Pekárnu jsem použila zatím 3 krát. Prosila bych o radu co udělataby nebyly tak vypečené. Děkuji za radu

  • Eliška Mlynářová | 2. 8. 2009 09:21

    Špaldovou mouku vedou prodejny zdravé výživy.

  • Helena Spilková | 1. 8. 2009 12:31

    Poraďte mi, prosím, kde koupím špaldovou mouku? Objevila jsem pouze v Kauflandu. Ale ta je BIO a stojí 46,- Kč/kg.

  • Jana Kubáčková | 7. 3. 2009 11:55

    Bagety jsem dneska pekla a poslala fotku. Tentokrát jsem bagety před pečením potřela osolenou vodou a mohu doporučit. Bagety mají krásnou barvu.

  • Petr Kazik | 5. 3. 2009 18:05

    diky

  • Jana Kubáčková | 4. 3. 2009 08:25

    Olej nikdy nedávám a vždy se povedou.

  • ladislava staffenová | 3. 3. 2009 21:45

    špalda je zvláštní odrůda pšenice, patří mezi celozrnné mouky, má příjemnou slabounce oříškovou chuť a je všestranně použitelná

  • Petr Kazik | 3. 3. 2009 20:47

    co je to spaldova mouka? a neni tam potreba nejaky olej?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Domácí pekárna Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celozrnná mouka Cukr Hladká mouka Sůl Sušené droždí Sušené mléko Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře v pivní omáčce

Kuře v pivní omáčce

Václavkový guláš

Václavkový guláš

Vepřová kýta Ježibaba

Vepřová kýta Ježibaba

Přírodní řízek

Přírodní řízek

Brambory s kuřecím masem na kari a šlehačce

Brambory s kuřecím masem na kari a…

Celerový salát

Celerový salát

Buřtový salát

Buřtový salát

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Rychlé kuřecí na kari s pórkem

Rychlé kuřecí na kari s pórkem

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

49
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
49
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Knedlíky s borůvkovým…
42
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hazardní jízda manželů Vémolových: Za volantem bez pásů! Fanoušci si z nich utahují…

Hazardní jízda manželů Vémolových: Za volantem bez pásů! Fanoušci si z nich utahují…

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Bagetový (chlebový) salát
Bagetový (chlebový) salát
Bagety s grilovanou cuketou
Bagety s grilovanou cuketou
Bagety s masovými koulemi
Bagety s masovými koulemi
Bagety z pekárny
Bagety z pekárny
Baileys IV.
Baileys IV.
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen) broskvová roláda
  • Recepty.cz
  • Bagety z pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact