• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bagety z pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Bagety z pekárny

autor: Janaku
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 13
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bagety z pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 170
      ml voda
    • 250
      g hladká mouka
    • 55
      g celozrnná mouka špaldová
    • 1
      lžíce sušené mléko
    • 1
      lžička cukr
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,75
      lžička sušené droždí

Postup přípravy receptu

1
V uvedeném pořadí dáme ingedience do pekárny (sušené mléko je možno vynechat). Zapneme program Příprava těsta. Po skončení programu vytvarujeme 2 bagety, které dáme na plech vyložený pečícím papírem. Na každé bagetě uděláme několik zářezů. Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 15-20 minut. Upečené necháme vychladnout na mřížce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Zapečené plněné bagety

Zapečené plněné bagety

Francouzské bagety (Baguettes)

Francouzské bagety (Baguettes)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka | 12. 5. 2014 12:30

    Tak je pečte na nižší teplotu, cca 180 stupňů, já tak peču všechno pečivo, a když se vám bude na pohled zdát, že už jsou hotové, tak je vytáhněte.

  • Eva Krejčová | 4. 5. 2011 10:46

    Špaldovou můžeš nahradit žitnou moukou nebo jemnými ovesnými vločkami z Emka.Každé má jinou chuť ,ale obojí je výborné.

  • hana Valentová | 3. 5. 2010 13:44

    Tak jsem dala místo špaldové mouky obyč. dětskou krupici, bagety jsou hotové a už horké jsou super!

  • hana Valentová | 3. 5. 2010 11:00

    zkusím udělat jen z hladké a místo špaldové dám asi polohrubou a dám vědět..

  • Milana Nováková | 29. 12. 2009 06:41

    Při pečení baget mají tmavší kůrku a jsou dost vypečené. Pekárnu jsem použila zatím 3 krát. Prosila bych o radu co udělataby nebyly tak vypečené. Děkuji za radu

  • Eliška Mlynářová | 2. 8. 2009 09:21

    Špaldovou mouku vedou prodejny zdravé výživy.

  • Helena Spilková | 1. 8. 2009 12:31

    Poraďte mi, prosím, kde koupím špaldovou mouku? Objevila jsem pouze v Kauflandu. Ale ta je BIO a stojí 46,- Kč/kg.

  • Jana Kubáčková | 7. 3. 2009 11:55

    Bagety jsem dneska pekla a poslala fotku. Tentokrát jsem bagety před pečením potřela osolenou vodou a mohu doporučit. Bagety mají krásnou barvu.

  • Petr Kazik | 5. 3. 2009 18:05

    diky

  • Jana Kubáčková | 4. 3. 2009 08:25

    Olej nikdy nedávám a vždy se povedou.

  • ladislava staffenová | 3. 3. 2009 21:45

    špalda je zvláštní odrůda pšenice, patří mezi celozrnné mouky, má příjemnou slabounce oříškovou chuť a je všestranně použitelná

  • Petr Kazik | 3. 3. 2009 20:47

    co je to spaldova mouka? a neni tam potreba nejaky olej?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Domácí pekárna Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celozrnná mouka Cukr Hladká mouka Sůl Sušené droždí Sušené mléko Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vánoční chlebíček ze zbylých bílků

Vánoční chlebíček ze zbylých bílků

Linecké košíčky

Linecké košíčky

Cibulová pomazánka

Cibulová pomazánka

Beránek ořechový

Beránek ořechový

Jogurtové řízky

Jogurtové řízky

Dalamánky z chlebové mouky

Dalamánky z chlebové mouky

Bezlepková bábovka

Bezlepková bábovka

Lívance s cukrem a skořicí

Lívance s cukrem a skořicí

Krůtí na smetaně

Krůtí na smetaně

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

158
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
107
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
90
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
33
Kachna s rozinkovým zelím
Kachna s rozinkovým zelím
24
Mrkvové řezy s ořechy (nejen) z remosky
Mrkvové řezy s ořechy …

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Bagetový (chlebový) salát
Bagetový (chlebový) salát
Bagety s grilovanou cuketou
Bagety s grilovanou cuketou
Bagety s masovými koulemi
Bagety s masovými koulemi
Bagety z pekárny
Bagety z pekárny
Baileys IV.
Baileys IV.
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen) broskvová roláda
  • Recepty.cz
  • Bagety z pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact