• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bábovka ze zakysané smetany
Napište svůj komentář k receptu

Bábovka ze zakysané smetany

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 18
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bábovka ze zakysané smetany
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 120
      g hera
    • 150
      g moučkový cukr
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 6
      ks vejce
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • kakao nebo ořechy

Postup přípravy receptu

1
Tuk utřeme s moučkovým a vanilkovým cukrem a žloutky. Přimícháme smetanu, mouhu smíchanou s práškem do pečiva a sníh z bílků. Do poloviny těsta můžeme vmíchat kakao nebo ořechy. Pečeme zvolna (cca 160 °C).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…

Majonéza ze zakysané smetany

Majonéza ze zakysané smetany

Koláč ze zakysané smetany

Koláč ze zakysané smetany

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka | 23. 8. 2016 11:05

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je nutné dodržet počet vajec. 6 mi připadá vcelku dost, dala jsem tři a bábovka je výborná...

  • Jitka | 23. 8. 2016 11:05

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je nutné dodržet počet vajec. 6 mi připadá vcelku dost, dala jsem tři a bábovka je výborná...

  • jana | 1. 3. 2015 14:35

    Delka peceni? :-\

  • Lenka | 14. 6. 2014 17:54

    Bábovka je výborná.Přidala jsem hrozinky v rumu a paráda. ;-)

  • Petr | 10. 5. 2014 16:24

    Pridal jsem trochu citronkury a najemno nakrajene jahody. Bomba!!!!

  • engi | 22. 10. 2013 12:54

    Bábovka...famózní, děkuji za recept. Dala jsem na rady a přidala jsem o 50g více cukru ( moučkový nekupuji, rozmix. si obyčejný a takové množství které zrovna potřebuji :D )

  • jarunka21
    jarunka21 | 4. 11. 2012 21:52

    Báboka je ozkoušená a je opravdu moc dobrá, přezdíváme ji "mokrá bábovka", protože není opravdu tak vysušená jako klasická. Též doporučuji dát více cukru ;-)

  • Eva | 17. 5. 2011 16:43

    Je výborná, ale kdo má rád sladší přidat trochu cukru :-)

  • Tereza | 27. 4. 2011 11:35

    Vyzkoušela jsem anemá chybu,je krásně vláčná, není vysušená,prostě mňamka :-*

  • Danča | 15. 2. 2008 14:32

    Recept jsem vyzkoušela, bábovka je výborná a jednoduchá. Jen se mi to zdálo málo sladké, musela jsem přidat cukr. Tí smetany tam má být opravdu jeden kelímek. Do poloviny těsta jsem přidala koako s mletými lístkovými oříšky a nemělo to chybu.

  • Jana Cz. | 18. 3. 2007 20:39

    je to klasický kelímek, nevím teď z hlavy jestli je to 250 ml, ale asi jo

  • Anonym | 12. 3. 2007 18:04

    doufám že 1 kysa. smetana znamená 250ml...jestli ne , tak se to asi mo cnepovede....no du to zkusit...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hera Kakao Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Apple pie

Apple pie

Starodávné buchty

Starodávné buchty

Linecké třené cukroví I.

Linecké třené cukroví I.

Tvarohový mřížkový koláč II.

Tvarohový mřížkový koláč II.

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Donutky

Donutky

Vepřový kotlík s fazolemi

Vepřový kotlík s fazolemi

Cuketové nudle

Cuketové nudle

Pudinkové šátečky

Pudinkové šátečky

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

31
Cuketové stripsy s parmazánem
Cuketové stripsy s…
26
Domácí kečup
Domácí kečup
26
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
24
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Houbová omáčka s…
22
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort

Zajímavé články

Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
AHA.cz Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Ženy.cz Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Blesk.cz Eliška Křenková sama na cestách: Vytáhla jsem nůž!

Eliška Křenková sama na cestách: Vytáhla jsem nůž!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

  • Recepty.cz
  • Bábovka ze zakysané smetany
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact