Bábovka s medem, ricottou a jablky
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Pečená dýně s medem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu skvělá! Přidávám více medu a méně cukru :-)
dělala jsem to jen s rozinkami a všem to mooooc chutnalo :-)
mohu jenom doporucit
bylo to výborné, VŘELE DOPORUČUJI
Galantina z kuřete
Volské topinky
Koláčky z listového těsta
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Citronovo tvarohový trhanec bez mouky
Uzené tofu na kari
Růžičková kapusta po indicku
Bramborová frittata
Přírodní plátek s fazolkami
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros