• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bábovka s horkým mlékem
Napište svůj komentář k receptu

Bábovka s horkým mlékem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bábovka s horkým mlékem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g cukr
    • 280
      g polohrubá mouka
    • 0,25
      l mléko Horké
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 4
      ks vejce
    • citronová kůra

Postup přípravy receptu

1
Žloutky ušleháme s cukrem a horkým mlékem, bílky ušleháme v tuhý sníh, nakonec vše smícháme s mokou a práškem a nalijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme 40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křupavý chléb s ricottou a horkým ovocem

Křupavý chléb s ricottou a horkým…

Nové brambory s kysaným mlékem

Nové brambory s kysaným mlékem

Brambory s kysaným mlékem

Brambory s kysaným mlékem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anett | 13. 4. 2015 21:29

    Bábovka byla výborná, perfektně se upekla,vlačná a nadýchaná. Přidala sem tam pár pomletých ořechů. :-)

  • misa | 25. 11. 2010 12:06

    dava se tam cukr moucka nebo krupice?

  • marie rusnokova | 22. 5. 2009 13:35

    Tak fakt nevím,kde jsem udělala chybu,ale mé rodině nechutnala :-( BYLA SUCHÁ,příště tam dám trochu oleje.

  • Marie Šindelová | 18. 5. 2009 07:43

    Znám tuhle bábovku již léta a ani jsem nevěděla,že tu je pod tímto názvem-já jí dostala jako ,,piškotovou,,a do části těsta přidávám kakao.Ale dobrá teda vážně je.

  • Amy - | 17. 5. 2009 21:37

    Divím se, že lidé kteří recept vyzkoušejí a píší, že jim chutná, také neohodnotí. Autora by to jistě potěšilo. Já jsem dala jedničku.

  • Amy - | 17. 5. 2009 21:35

    Výborná. Tenhle recept musel vymyslet génius.

  • myskynka mysknyka | 24. 4. 2009 19:45

    výborné, ale stačila by poloviční dávka. Místo citronové kůry jsem použila pomerančovou a vůbec to nevadí

  • Klarka | 8. 4. 2008 20:23

    Tak je to v troubě :-) Těsto bylo super - rychlé, jednoduché a dobré :-) Tak uvidíme výsledek :-)

  • Katka | 4. 11. 2007 10:50

    Jo, prvně jsem šlehala jen žloutky s moc horkým mlékem do pěny, bylo toho skoro celá mísa a pak přidala cukr.

  • Katka | 4. 11. 2007 10:48

    Je vynikající, škoda, že tady není více komentářů, stojí za vyzkoušení!!!!!!! Jednoduchá a moc dobrá. Ta citronová kůra uděla hodně. Doporučuji!!!

  • Katka | 4. 11. 2007 09:09

    Jdu vyzkoušet, můj muž tomu moc nevěří, tak se jdeme přesvědčit! Pak písnu.

  • Romana | 21. 3. 2006 21:14

    Nechybí v ingrediencích tuk?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety na houbách

Kotlety na houbách

Tvarohový koláč s citronem

Tvarohový koláč s citronem

Majonéza ze zakysané smetany

Majonéza ze zakysané smetany

Jogurtové knedlíčky s jahodovou omáčkou

Jogurtové knedlíčky s jahodovou…

Sýrovo-kuřecí špízy

Sýrovo-kuřecí špízy

Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve smetanové omáčce

Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…

Mléčná žampionová polévka

Mléčná žampionová polévka

Borůvková bublanina

Borůvková bublanina

Salát z červené řepy a brusinek

Salát z červené řepy a brusinek

Doporučujeme

30 minut
Kořeněná rýže s tuňákem

Kořeněná rýže s tuňákem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

103
Zeleninový salát s kuřecím masem, krutony a česnekovou zálivkou
Zeleninový salát s…
65
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho…
48
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
46
Francouzské toasty s červeným ovocem
Francouzské toasty s…
37
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Ex Stropnického Daniel Krejčík (31): Tajná svatba! Přiznal nové příjmení

Ex Stropnického Daniel Krejčík (31): Tajná svatba! Přiznal nové příjmení

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

  • Recepty.cz
  • Bábovka s horkým mlékem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact