• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bábovičky se srdcem z bílé čokolády
Napište svůj komentář k receptu

Bábovičky se srdcem z bílé čokolády

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bábovičky se srdcem z bílé čokolády
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g hořká čokoláda
    • 100
      g hnědý cukr
    • 100
      g máslo
    • 100
      g hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 50
      g mleté mandle nebo mleté ořechy
    • 1
      ks bílá čokoláda
    • 1
      ks tuk
    • 3
      lžíce cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejeme na 180 °C (horkovzdušnou na 160 °C).Tmavou čokoládu rozpustíme. Šest formiček o obsahu alespoň 100 ml vymastíme a vysypeme krupicovým cukrem.
2
Máslo, hnědý cukr a rozpuštěnou čokoládu vyšleháme do pěny, po jednom vmícháme žloutky, pak prosátou mouku s práškem do pečiva a mleté oříšky či mandle.
3
Bílky ušleháme se špetkou soli na tuhý sníh a opatrně přimícháme k čokoládové hmotě.
4
Formičky naplníme ze dvou třetin čokoládovou směsí, navrch položíme po dvou čtverečkách bílé čokolády a překryjeme tmavou směsí (náplň nesmí dosahovat až k okraji).
5
Formičky postavíme na plech a pečeme 15-20 minut.
6
Sejmeme z plechu, necháme 15 minut vychladnout a opatrně vyklopíme na talíř. Servírujeme ihned, aby bílá čokoláda neztuhla.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády

Borůvkový koláč s krémem z bílé…

Kremrolky s krémem z bílé čokolády

Kremrolky s krémem z bílé čokolády

Halloweenské makronky s ganache z bílé čokolády

Halloweenské makronky s ganache z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Angelika | 24. 10. 2006 20:27

    Ta babovička je opravdu suprová. No především se musím pochlubit, že mi ji upekl muj miláček, takže byla jedinečná. No přiznejte, kdo se může pochlubit takovým skvělým partnerem!!!!

  • Jana Kozojedová | 18. 10. 2005 11:16

    Vynikající je především ta roztavená bílá čokoláda v kombinaci s "hořkočokoládovým těstem". Navíc bábovičky vypadají velice efektně, mohu jen doporučit. Hlavně je zapotřebí opravdu pečlivě vymazat fomičky.

  • Airan Novakova | 17. 10. 2005 18:21

    Tohle se chystam udelat na slavnost, snad se mi to povede, recept vypada uzasne!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Pečení Vánoce Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá čokoláda Cukr krupice Hladká mouka Hnědý cukr Hořká čokoláda Máslo Mleté mandle Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka z vaječného koňaku

Bábovka z vaječného koňaku

Rychlá zelňačka

Rychlá zelňačka

Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

Kotlety s houbovou omáčkou

Kotlety s houbovou omáčkou

Špenátové těstoviny se sýrem - zapečené

Špenátové těstoviny se sýrem -…

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

Pivní výpečky s bramborovými noky

Pivní výpečky s bramborovými noky

Krémová polévka z řapíkatého celeru

Krémová polévka z řapíkatého celeru

Zaječí paštika s cibulkou

Zaječí paštika s cibulkou

Doporučujeme

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

13
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
12
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
11
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
11
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
10
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Smutný konec Všechnopárty Karla Šípa: Končí mu smlouva!

Smutný konec Všechnopárty Karla Šípa: Končí mu smlouva!

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Blesk.cz Reakce slavných na odvážný krok Něrgešové: Jsi kočka! A záplava srdíček...

Reakce slavných na odvážný krok Něrgešové: Jsi kočka! A záplava srdíček...

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

  • Recepty.cz
  • Bábovičky se srdcem z bílé čokolády
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact