• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Babiččiny rarášky
Napište svůj komentář k receptu

Babiččiny rarášky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 53
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččiny rarášky
Babiččiny rarášky
Babiččiny rarášky
Babiččiny rarášky
Babiččiny rarášky
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře (vykostěné nebo kuřecí prsa)
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • maggi
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      dl pivo
    • pepř mletý
    • sůl
    • koření na kuře
    • kari podle chuti, nebo jiné koření

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky (budou se pak opékat na pánvi, tak abyste se neupekli zaživa, nařezejte si je přiměřeně pozn. J.Werich) a pak vše, co je napsáno v ingrediencích naházíte do mísy nebo nejlépe plastové uzavíratelné misky, pořádně promícháte a necháte přes noc odležet. Vytvoří se Vám těstíčko.
2
Druhý den smažíte na pánvi dozlatova.
3
Podáváme nejlépe s chlebem a tatarkou či horčicí, ale fantazii se meze nekladou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččiny závitky

Babiččiny závitky

Babiččiny kotlety

Babiččiny kotlety

Babiččiny "Francky"

Babiččiny "Francky"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • silvik T.
    silvik T. | 5. 4. 2014 14:37

    Chutnají mi :)

  • janesis | 26. 9. 2011 15:53

    rarášky doma děláváme a já je zbožňuji :)

  • Jana Stanková | 16. 7. 2011 12:54

    :-D :-D :-D

  • J.Č. | 31. 1. 2011 15:52

    Jo a ještě něco,samozřejmě to musíte dát do lednice i s tim kuřecim masem,aby se vám všechny ty ingredience a chutě všechny spojily. <3

  • J.Č. | 31. 1. 2011 15:48

    Už jsem tento recept dělala,a i moje rodina si na něm pochutnala. :-[

  • M.K. | 31. 1. 2011 11:12

    :'( to jste tupci?když VŠE tak VŠE včetně masa naházejte do misky.proboha kde to žiju

  • ztracenka
    ztracenka | 9. 11. 2010 15:39

    V receptu je psáno "a pak vše, co je napsáno v ingrediencích naházíte do mísy" tzn. včetně masa

  • Alena Zelenková | 7. 11. 2010 13:56

    Tak jen nevím, jestli tam to masko taky dát přes noc, anebo obalovat v těstíčku až druhý den...

  • Ladia
    Ladia | 5. 11. 2010 22:41

    Vyzkoušeli

  • Dokina
    Dokina | 8. 10. 2010 13:00

    Lehké a jedlé :)

  • Radka Křížová | 8. 11. 2009 17:46

    Dneska jsem dělala k obědu, bylo to výborné a velice rychlé. Maso bylo nádherně měkké, jen přiště to ješ tě víc přiostřím - u nás máme radši pikantnější, dala jsem trochu grilovacího koření a mohla jsem ho dát o dost víc

  • Iva Pěnkavová | 21. 4. 2009 11:35

    Moc dobré , pivo jsem dala černé , s tatarkou, chlebem, nemělo chybu !

  • Mirka P. | 1. 2. 2009 16:36

    Laďko, na tyto komentáře nemá nemá cenu reagovat, viz další. Myslím, že pan František je na nejlepší cestě získat zákaz přístupu na Recepty... a dobře mu tak.

  • ladislava staffenová | 1. 2. 2009 16:19

    Františku, promiň, nechtělo by to lepší slovní zásobu? Žádné jídlo hnus neníí, jen mi to zrovna nemusí sednout.

  • František Jebal | 1. 2. 2009 16:14

    fůůůůůůůůůůůůůůůj takovej hnus

  • Radana Altmanová | 15. 1. 2009 21:44

    Musím pochválit, je to moc dobré, doporučuji a doporučuji zapíjet pivečkem, pak je to good;o)

  • niobe nightingale | 30. 12. 2008 12:44

    tak jsem je dneska vyzkoušela k obědu s bramborovou kaší a měly celkem úspěch. taková hodně jiná a zvláštní "vůně" při tom smažení...

  • Zdena Dolská | 4. 11. 2008 16:05

    Pane jo, já tam blbec lila Worchester v domnění, že má malou dírku, jo, neměl a chlístla jsem tam div ne půl skleničky, no nechala jsem to být a různě všemi přísadami doladila. Dokonce u nás prodávají hořčici s medem - k podobným účelům, tak jsem jí přihodila taky.A bylo to bobréééééé, mňam!

  • Lucie Vacková | 16. 8. 2008 18:27

    Jednoduché a mňam, jen se potom zaprášilo, jen tedy doporučuji misku po naloženém masu hned umýt :-D

  • Zdenička Röselová | 16. 4. 2008 14:01

    Naprosto skvělé!!!

  • Markéta | 23. 3. 2008 10:38

    Jednoznačně-FANTAZIE.

  • Petule B. | 12. 2. 2008 20:05

    Tak jsem nečekala a s těmi rybími filety to udělala (neměla jsem po ruce kuřecí). Jen místo koření na kuře jsem dala koření na ryby a také sušený česnek. Bylo to moc dobré. Jenom musím připsat pro ty, kteří by to taky chtěli vyzkoušet, že ryba pustí dost vody, tak ji nechat dobře rozmrznout a vodu z ní lehce vymačkat. A příště ji asi nebudu krájet na kousky, trochu se pak drolí, ale nechám filety vcelku. Tak, a máme tu asi jiný recept :o)) Jinak to zkusím s tím kuřecím, věřím, že to bude ještě lepší.

  • Petule B. | 11. 2. 2008 12:50

    Ahoj, chtěla bych použít místo kuřecího masa rybí filety na kousky. Nezkoušel jste někdo? Napište kdyžtak jaké to bylo, díky.

  • Darina Kašpárková | 15. 9. 2007 14:00

    Bylo to moc dobré a je to rychlé. Mňam

  • regi | 17. 3. 2007 17:59

    je to vyborne a delam i na vepřovej platek

  • Lenka | 20. 1. 2007 14:11

    Je to moc dobré.Vynechala jsem solamyl,místo toho přidala navíc lžíci mouky,použila jsem černé pivo a smažila ve tvaru koleček trochu menších než dlaň. Z 500 g kuřecích prsou jsem jich nasmažila 11.Jo a včera se mi nechtělo, tak jsem to nakládala až ráno, ale i tak se po tom jen zaprášilo:-)

  • Lu Slo | 17. 1. 2007 06:28

    před mnoha lety vysílala tento recept Frekvence 1, jen s tím rozdílem, že se přidávalo černé pivo, ale i tak je to mňamka

  • svendy | 29. 12. 2006 16:14

    Bodrý den.Je to velmi vynikající.Mohu doporučit.

  • Dana N. | 29. 10. 2006 21:32

    Velice super jídlo, hlavně jednoduché a ani ne moc časově náročné na přípravu.

  • Jitka Malinová | 11. 10. 2006 15:13

    Když smažím rarášky, tak je taky smažím zvlášť. Prostě vytahuju z těstíčka kousky a házím do rozpáleného oleje. Lze použít i králičí maso, je vynikající, jen se musí smažit o trochu dýl než kuře.

  • Di | 11. 10. 2006 11:38

    Rarášky dělám již mnoho let, ani nevím, kde jsem původní recept našla. Rozhodně však nesmažím placičky (jako jsou například v receptu Čínské placičky), ale malé řízečky.

  • alena | 11. 10. 2006 10:54

    Ale toto není " česká čína" - smažit se mají placičky - a jsou opravdu vynikající.

  • kastanety | 29. 8. 2006 12:52

    bylo to prima, ale kari vynechte, to tam bylo trochu horke.

  • jiřinka pracovitá | 31. 7. 2006 17:57

    byla to prostě taková klasická čína ala čech alespoň takto ji připravuji ale byla dobrá doporučuji vyzkoušet

  • Anonym | 28. 7. 2006 08:54

    Dobrý den,to by mohlo být dobré

  • Hana Lorencová | 11. 7. 2006 16:22

    Použila jsem maso ze stehen, je to výborné!

  • jitule | 3. 7. 2006 11:15

    uz jsme vyzkouseli,je to super jidlo

  • Charlota | 9. 6. 2006 20:47

    Jeste jsem neochutnala ale v nedeli bude u nas tohle asi mnam papu jako hlavni chod uz se tesime

  • Monísek Karešová | 6. 2. 2006 07:48

    V neděli jsem tento recept dělala k obědu.Špatné to nebylo, ale tak vynikající, abych to dělala často zas ne.

  • Anonym | 12. 1. 2006 15:58

    je to výborné

  • Vanda Králová | 2. 1. 2006 20:20

    Nám to moc chutnalo. A doporučuju dát do toho (a vlastně do jakéhokoliv jiného masitého nebo slaného jídla) koriandr nebo jiné exotické koření

  • namis | 11. 12. 2005 14:00

    ta to bulo bars dobre az mam bombule za uchami

  • míra m | 15. 9. 2005 19:31

    nemá to chybu udělal jsem to a ani na mě nezbylo -díky(není to ironicky)a můžu to dělat znovu.

  • Nolina | 16. 8. 2005 13:12

    je to výborné a vždy tímto jídlem potěším.

  • Zůza | 11. 6. 2005 18:28

    Dnes jsme si to uvařili k obědu a je to veliká mňamka :o).

  • Ája Mobilka | 11. 6. 2005 09:55

    Tohle dělám často, jen solamyl nepoužívám. Nikdy nezbyde :-)

  • leu | 7. 6. 2005 14:34

    sjůůpr trůůpr ňam

  • Milena | 15. 1. 2005 04:43

    Dnes jsem udelala k veceri, se syrovymi brambory a cibuli nakrajene na kolecka upecenymi v troube a salatem. Absolutne perfekt-

  • Lída | 31. 10. 2004 12:12

    Tento recept dělám již mnoho let mohu ho vřele doporučit je vynikající.

  • Jana z VM | 18. 10. 2004 09:17

    Včera jsme je měli k obědu,mně to chutnalo, ale rodina nebyla moc nadšená. My nemáme moc rádi v jídlu Solamyl, dělá to jakýsi "sopel"....takže příště to zkusím buď bez něj, nebo jenom s velice malým množstvím.

  • Alice | 10. 10. 2004 19:21

    Výborné

  • Lada Kovářová | 10. 10. 2004 12:52

    Vynikající! S bramborovou kaší to nemělo chybu.

  • Anna | 6. 10. 2004 15:13

    Tohle jídlo občas udělám a musím říci, že je to vynikající, vřele doporučuji....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hořčice Kari Koření na kuře Kuřecí maso Maggi Pepř mletý Pivo Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové koleno mňam

Vepřové koleno mňam

Tvarohový želatinový dort

Tvarohový želatinový dort

Křehký rebarborový koláč

Křehký rebarborový koláč

Košíčky z ledových kaštanů

Košíčky z ledových kaštanů

Červená čočka se sýrem

Červená čočka se sýrem

Halušky podle Daniely

Halušky podle Daniely

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Rybízový nepečený dort

Rybízový nepečený dort

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

40
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
19
Chili (chilli) con carne
Chili (chilli) con carne
18
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Veronika Rajek zaútočila na manželku Majka Spirita: Byla jsi eskort v Dubaji, napsala jí

Veronika Rajek zaútočila na manželku Majka Spirita: Byla jsi eskort v Dubaji, napsala jí

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Babiččiny lehké lívance
Babiččiny lehké lívance
Babiččiny masové placičky
Babiččiny masové placičky
Babiččiny palačinky
Babiččiny palačinky
Babiččiny rozinkové sušenky s mandlemi a kandovaným ovocem
Babiččiny rozinkové sušenky s mandlemi…
Babiččiny třešňové kuličky
Babiččiny třešňové kuličky
Babiččiny závitky
Babiččiny závitky
  • Recepty.cz
  • Babiččiny rarášky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact