• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Babiččiny opékané brambory
Napište svůj komentář k receptu

Babiččiny opékané brambory

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččiny opékané brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg brambory
    • kmín
    • 1
      ks cibule
    • olej či sádlo

Postup přípravy receptu

1
Brambory nakrájíme na větší kusy a uvaříme v osolené vodě s kmínem. Cibuli nakrájíme na kolečka a necháme zesklovatět. Přidáme brambory a chvíli společně opékáme. Můžeme je nechat trochu přismahnout, budou opečené pěkně do zlatova.
2
Výborná příloha k masu či samostatný pokrm - v tom případě podávat se zeleninovým salátem jako lehkou večeři.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Opékané pikantní bramborové plátky

Opékané pikantní bramborové plátky

Babiččiny závitky

Babiččiny závitky

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lucia | 28. 1. 2014 15:29

    ja ako rýchlovku zvyknem robiť zemiačiky od mccain, v rúre alebo na panvici s trochou oleja, pridáte koreniny podľa vlastnej chuti, alebo si už rovno kúpite ochutené.

  • Věroslav Uttersdorfský | 20. 9. 2011 17:33

    Bylo to dobré zpestření po všech těch nudných přílohách. Děkuji.

  • hakuja | 17. 11. 2010 18:01

    To je nejmilejší jídlo kamaráda,a když je udělm,spořádá celou velkou pánev.Moc dobrý recept. :-) :-)

  • Zora Manasová | 3. 8. 2010 15:27

    Pán Havlík, za takéto vyjadrenie má pani Řezácčová právo sa na Vás hnevať. Ak sa Vám jej názor nepáči, dá sa to povedať ináč. Tie zemiaky sú už uvarené, takže netreba veľa tuku a ani dlho opekať. A určite je to zdravšei ako pečené bravčové mäso.

  • ladka stafl | 2. 8. 2010 18:44

    Tak tohle dělala babička jako nejmilejší večeři pro dědu i pro nás, vnoučata a nezbláznila se, my to opakujem :-DD

  • Klára Keselyova | 2. 8. 2010 17:43

    Prečo, by sa zbláznila? Pre mňa je najlepšia večera, zemiaky pripečené od obeda a pohár zakysanky, alebo acidofilného mlieka. A zásadne tie zemiaky už neprihrievam, mám ich rada, keď majú izbovú teplotu. Mňam.

  • Olga Zehnalová | 2. 8. 2010 17:35

    Výborná večera, pani Řezáčová sa vôbec nezbláznila, čo je na tom nezdravé?

  • Adam Havlík | 2. 8. 2010 14:40

    Není to špatné. Ale brambory, ještě osmažené a jako LEHKÁ večeře? Nezlobte se na mne paní Řezáčová, ale asi jste se zbláznila ...

  • Ančí Benešová | 15. 3. 2008 21:19

    Je to super,udělala jsem,zavonělo to a hned jsem se na to "vrhla"

  • bája | 28. 11. 2007 18:08

    dobré je toto dělat ze zbylých brambor

  • bája | 28. 11. 2007 18:08

    dobré je toto dělat ze zbylých brambor

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Kmín Olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Muffiny

Muffiny

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Grilované cukety a lilky v olejovo-octové marinádě

Grilované cukety a lilky v olejovo…

Babiččin štrůdl

Babiččin štrůdl

Krůtí stehno trochu na divoko

Krůtí stehno trochu na divoko

Česnekové plátky se slaninou

Česnekové plátky se slaninou

Uzený losos na grilu

Uzený losos na grilu

Krémová polévka

Krémová polévka

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

99
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
71
Smoothie bowl čokoládová s kokosovým mlékem a banánem
Smoothie bowl čokoládová…
68
Jogurtová zálivka s česnekem a kari
Jogurtová zálivka s…
48
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
24
Cukrové motánky - cukroví pro všední den
Cukrové motánky -…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

  • Recepty.cz
  • Babiččiny opékané brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact