• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Babiččiny opékané brambory
Napište svůj komentář k receptu

Babiččiny opékané brambory

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččiny opékané brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg brambory
    • kmín
    • 1
      ks cibule
    • olej či sádlo

Postup přípravy receptu

1
Brambory nakrájíme na větší kusy a uvaříme v osolené vodě s kmínem. Cibuli nakrájíme na kolečka a necháme zesklovatět. Přidáme brambory a chvíli společně opékáme. Můžeme je nechat trochu přismahnout, budou opečené pěkně do zlatova.
2
Výborná příloha k masu či samostatný pokrm - v tom případě podávat se zeleninovým salátem jako lehkou večeři.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Opékané pikantní bramborové plátky

Opékané pikantní bramborové plátky

Babiččiny závitky

Babiččiny závitky

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lucia | 28. 1. 2014 15:29

    ja ako rýchlovku zvyknem robiť zemiačiky od mccain, v rúre alebo na panvici s trochou oleja, pridáte koreniny podľa vlastnej chuti, alebo si už rovno kúpite ochutené.

  • Věroslav Uttersdorfský | 20. 9. 2011 17:33

    Bylo to dobré zpestření po všech těch nudných přílohách. Děkuji.

  • hakuja | 17. 11. 2010 18:01

    To je nejmilejší jídlo kamaráda,a když je udělm,spořádá celou velkou pánev.Moc dobrý recept. :-) :-)

  • Zora Manasová | 3. 8. 2010 15:27

    Pán Havlík, za takéto vyjadrenie má pani Řezácčová právo sa na Vás hnevať. Ak sa Vám jej názor nepáči, dá sa to povedať ináč. Tie zemiaky sú už uvarené, takže netreba veľa tuku a ani dlho opekať. A určite je to zdravšei ako pečené bravčové mäso.

  • ladka stafl | 2. 8. 2010 18:44

    Tak tohle dělala babička jako nejmilejší večeři pro dědu i pro nás, vnoučata a nezbláznila se, my to opakujem :-DD

  • Klára Keselyova | 2. 8. 2010 17:43

    Prečo, by sa zbláznila? Pre mňa je najlepšia večera, zemiaky pripečené od obeda a pohár zakysanky, alebo acidofilného mlieka. A zásadne tie zemiaky už neprihrievam, mám ich rada, keď majú izbovú teplotu. Mňam.

  • Olga Zehnalová | 2. 8. 2010 17:35

    Výborná večera, pani Řezáčová sa vôbec nezbláznila, čo je na tom nezdravé?

  • Adam Havlík | 2. 8. 2010 14:40

    Není to špatné. Ale brambory, ještě osmažené a jako LEHKÁ večeře? Nezlobte se na mne paní Řezáčová, ale asi jste se zbláznila ...

  • Ančí Benešová | 15. 3. 2008 21:19

    Je to super,udělala jsem,zavonělo to a hned jsem se na to "vrhla"

  • bája | 28. 11. 2007 18:08

    dobré je toto dělat ze zbylých brambor

  • bája | 28. 11. 2007 18:08

    dobré je toto dělat ze zbylých brambor

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Kmín Olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zavináče

Zavináče

Těstoviny se žampiony

Těstoviny se žampiony

Kuřecí mls

Kuřecí mls

Jemné kuřecí závitky

Jemné kuřecí závitky

Vepřové na karí

Vepřové na karí

Domácí bramborové hranolky

Domácí bramborové hranolky

Kuřecí nudličky pro labužníky

Kuřecí nudličky pro labužníky

Kuřecí tandoori směs se zeleninou

Kuřecí tandoori směs se zeleninou

Dušené maso (nejen) na špeku s dušenou mrkví

Dušené maso (nejen) na špeku s…

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

199
Dýňová tortila
Dýňová tortila
159
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
133
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
127
Máslové řízky
Máslové řízky
52
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Energická Jiřina Bohdalová (94) po operaci: Zase pracuje!

Energická Jiřina Bohdalová (94) po operaci: Zase pracuje!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Babiččiny opékané brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact