• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Babiččiny opékané brambory
Napište svůj komentář k receptu

Babiččiny opékané brambory

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččiny opékané brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg brambory
    • kmín
    • 1
      ks cibule
    • olej či sádlo

Postup přípravy receptu

1
Brambory nakrájíme na větší kusy a uvaříme v osolené vodě s kmínem. Cibuli nakrájíme na kolečka a necháme zesklovatět. Přidáme brambory a chvíli společně opékáme. Můžeme je nechat trochu přismahnout, budou opečené pěkně do zlatova.
2
Výborná příloha k masu či samostatný pokrm - v tom případě podávat se zeleninovým salátem jako lehkou večeři.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Opékané pikantní bramborové plátky

Opékané pikantní bramborové plátky

Babiččiny závitky

Babiččiny závitky

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lucia | 28. 1. 2014 15:29

    ja ako rýchlovku zvyknem robiť zemiačiky od mccain, v rúre alebo na panvici s trochou oleja, pridáte koreniny podľa vlastnej chuti, alebo si už rovno kúpite ochutené.

  • Věroslav Uttersdorfský | 20. 9. 2011 17:33

    Bylo to dobré zpestření po všech těch nudných přílohách. Děkuji.

  • hakuja | 17. 11. 2010 18:01

    To je nejmilejší jídlo kamaráda,a když je udělm,spořádá celou velkou pánev.Moc dobrý recept. :-) :-)

  • Zora Manasová | 3. 8. 2010 15:27

    Pán Havlík, za takéto vyjadrenie má pani Řezácčová právo sa na Vás hnevať. Ak sa Vám jej názor nepáči, dá sa to povedať ináč. Tie zemiaky sú už uvarené, takže netreba veľa tuku a ani dlho opekať. A určite je to zdravšei ako pečené bravčové mäso.

  • ladka stafl | 2. 8. 2010 18:44

    Tak tohle dělala babička jako nejmilejší večeři pro dědu i pro nás, vnoučata a nezbláznila se, my to opakujem :-DD

  • Klára Keselyova | 2. 8. 2010 17:43

    Prečo, by sa zbláznila? Pre mňa je najlepšia večera, zemiaky pripečené od obeda a pohár zakysanky, alebo acidofilného mlieka. A zásadne tie zemiaky už neprihrievam, mám ich rada, keď majú izbovú teplotu. Mňam.

  • Olga Zehnalová | 2. 8. 2010 17:35

    Výborná večera, pani Řezáčová sa vôbec nezbláznila, čo je na tom nezdravé?

  • Adam Havlík | 2. 8. 2010 14:40

    Není to špatné. Ale brambory, ještě osmažené a jako LEHKÁ večeře? Nezlobte se na mne paní Řezáčová, ale asi jste se zbláznila ...

  • Ančí Benešová | 15. 3. 2008 21:19

    Je to super,udělala jsem,zavonělo to a hned jsem se na to "vrhla"

  • bája | 28. 11. 2007 18:08

    dobré je toto dělat ze zbylých brambor

  • bája | 28. 11. 2007 18:08

    dobré je toto dělat ze zbylých brambor

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Kmín Olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Linecké třené cukroví I.

Linecké třené cukroví I.

Bublanina II.

Bublanina II.

Smažené sýrové placičky

Smažené sýrové placičky

Ananasový koláč III.

Ananasový koláč III.

Růžičková kapusta po indicku

Růžičková kapusta po indicku

Bezlepkový dort

Bezlepkový dort

Kuře pečené na bramboráku

Kuře pečené na bramboráku

Dušené maso (nejen) na špeku s dušenou mrkví

Dušené maso (nejen) na špeku s…

Krémová polévka z červené řepy

Krémová polévka z červené řepy

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

73
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
60
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
59
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
46
Makové řezy s citronem
Makové řezy s citronem
42
Gratinovaný lilek a cuketa
Gratinovaný lilek a…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Babiččiny opékané brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact